Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

ΕΝΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ

Μια παγκόσμια κοινωνία χωρίς παγκόσμιο κράτος

ή παγκόσμια κυβέρνηση

Έχει δημιουργηθεί ένας παγκόσμιος καπιταλισμός σε κατάσταση αποδιοργάνωσης, αφού δεν υπάρχει καμία ηγεμονική δύναμη και κανένα διεθνές καθεστώς - ούτε σε οικονομικό ούτε σε πολιτικό επίπεδο.

Σύμφωνα με τον Γκίλπιν (Robert Gilpin), ένας παγκόσμιος καπιταλισμός δεν μπορεί να υπάρξει και να ευδοκιμήσει κάτω από τη σκιά της αντίστοιχης συγκεντρωτικής ισχύος του κράτους.

Gilpin, RobertΗ παγκοσμιοποίηση, κάτω από αυτήν την οπτική γωνία, η οποία υπερασπίζεται τον πρωτεύοντα ρόλο της πολιτικής του εθνικού κρτους απέναντι σε οποιουσδήποτε άλλους συμπρωταγωνιστές, παραμένει ένας όρος περιοριστικός, δηλαδή επίφοβος και συγκεκριμένα υπό την έννοια ότι η δημιουργία και ανάπτυξη διεθνικών κοινωνικών χώρων και παραγόντων προϋποθέτει μια ηγεμονική δομή εξουσίας και ένα παγκόσμιο σύστημα πολιτικής διακυβέρνησης.

Μόνο αυτό μπορεί να εγγυηθεί σε κάθε περίπτωση τη διαφάνεια της παγκόσμιας τάξης.

Γράφει λοιπόν

«Η θέση μου έχει ως εξής: Είναι απαραίτητος ένας ηγεμόνας για να μπορέσει να διατηρηθεί ένα καθεστώς δικαίου σε μια νέα φιλελεύθερη διεθνή τάξη της αγοράς... Η ιστορική εμπειρία διδάσκει ότι εκεί όπου αυτή η φιλελεύθερη και ταυτόχρονα κυρίαρχη αγορά απέτυχε, η ανάπτυξη διεθνών σχέσεων σε επίπεδο αγοράς και συνεταιρισμών έγινε μια υπόθεση υπερβολικά δύσκολη ή και αδύνατη, για τον απλό λόγο ότι τα πάντα έγιναν αντικείμενο συγκρούσεων. Η εξάπλωση της αγοράς σε ολοκληρωμένα παγκόσμια δίκτυα και κοινωνικούς χώρους θα ήταν αδύνατη χωρίς την ύπαρξη μιας φιλελεύθερης, ηγεμονικής δύναμης η οποία να την ευνοεί και να τη βοηθά να παίρνει σάρκα και οστά».

ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΛΥΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΟΣ, ΠΡΟΦΗΤΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΘΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ  ΚΑΙ  ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΟΠΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ  ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΤΟΥΣ

Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ Πάπας της Ρώμης Βενέδικτος
papas


Με τα επόμενα λόγια του ο Πάπας υποστηρίζει την ανάγκη ύπαρξης
 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΗΓΕΤΗ

"H ανάγκη για την αναμόρφωση του ΟΗΕ και ομοίως των οικονομικών ιδρυμάτων και της διεθνούς οικονομίας, έστω κι εν μέσω μιας παγκόσμιας ύφεσης είναι πάρα πολύ ισχυρά αισθητή, έτσι ώστε η έννοια της οικογένειας των εθνών να αποκτήσει αληθινά δόντια...Για την διοίκηση της παγκόσμιας οικονομίας, για την αναζωογόνηση των οικονομιών που έχουν πληγεί απο την κρίση, για την αποφυγή της χειροτέρεψης της παρούσας κρίσης και των μεγαλύτερων ανισορροπιών που θα προέκυπταν, για να επιφέρουμε ολοκληρωτικό κι έγκαιρο αφοπλισμό, ασφάλεια στα τρόφιμα και ειρήνη, για να εγγυηθούμε την προστασία του περιβάλλοντος και για να ρυθμίζουμε την μετανάστευση, για όλα αυτά υπάρχει επείγουσα ανάγκη για έναν αληθινά παγκόσμιο πολιτικό ηγέτη...Μια τέτοια ηγεσία θα πρέπει να ρυθμίζεται δια νόμου ώστε να παρακολουθεί με συνέπεια τις αρχές της επικουρικότητας και της αλληλεγγύης, ώστε να επιζητεί την καθιέρωση του γενικού καλού, ώστε να δεσμευθεί για την εξασφάλιση αυθεντικής αναπόσπαστης ανθρώπινης ανάπτυξης εμπνεόμενης από τις αξίες της φιλανθρωπίας στην αλήθεια. Επιπλέον, ο ηγέτης αυτός θα πρέπει να έχει παγκόσμια αναγνώριση και να του δοθεί η αποτελεσματική εξουσία να εξασφαλίζει ασφάλεια για όλους, δικαιοσύνη και σεβασμό για τα δικαιώματα. Εμφανώς θα πρέπει να έχει (ο παγκόσμιος ηγέτης) την εξουσία να εξασφαλίζει την συμμόρφωση όλων των μερών με τις αποφάσεις του, κι επίσης με τα συντονισμένα μέτρα που θα υιοθετούνται σε διάφορα διεθνή forums."

ΕΔΩ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΤΩΛΟΥ
«Τὸν Πάπαν νὰ καταράσθε, διότι αὐτὸς θὰ εἶνε ἡ αἰτία».

Ποιοι είναι οι G20
Του ΜΩΥΣΗ ΛΙΤΣΗ

Η Ομάδα των Είκοσι πιο Αναπτυγμένων Οικονομιών του Κόσμου (G20) δημιουργήθηκε το 1999,
με πρωτοβουλία της Ομάδας των Επτά Ισχυρότερων Οικονομιών του Κόσμου (G7),
με στόχο το νέο αυτό φόρουμ να αντικατοπτρίζει τις αλλαγές που συντελέστηκαν τα τελευταία χρόνια
στην παγκόσμια οικονομία και να συμπεριλάβει στη διαμόρφωση των διεθνών αποφάσεων τις μεγάλες υπό ανάπτυξη χώρες όπως είναι η Βραζιλία, η Ρωσία, η Κίνα και η Ινδία.

Αποτελείται από 19 χώρες, συν την Ε.Ε.
Στην G20 μετέχουν οι: Αργεντινή, Αυστραλία, Βραζιλία, Καναδάς,
Κίνα, Γαλλία, Γερμανία, Ινδία, Ινδονησία, Ιταλία, Ιαπωνία, Μεξικό,
Ρωσία, Σαουδική Αραβία, Νότιος Αφρική, Νότιος Κορέα, Τουρκία,
Μεγάλη Βρετανία, οι ΗΠΑ και η Ε.Ε.



Ρώτησαν πολλοί το γέροντα Παϊσιο για το νόημα του 666.

Γιατί, δηλαδή, να είναι αυτός ο αριθμός του αντίχριστου κι όχι κάποιος άλλος. Έλεγε, λοιπόν, ο γέροντας ότι ο αριθμός αυτός είναι το σύμβολο της δύναμης των Ε­βραίων, που, όταν απέκτησαν δύναμη στην περιοχή τους, έπαιρναν επί Σολομώντος 666 χρυσά τάλαντα το χρόνο από τον καθένα απ' τους γύρω λαούς. Θυμίζει, δηλαδή, στους Εβραίους την εποχή της ισχύος τους τότε και θεωρούν ότι ο επερχόμενος βασιλιάς τους πρέπει να συμβολίζεται μ' αυτό τον αριθμό, αφού αυτός θεωρούν ότι θα εκπληρώσει τις προφητείες τους. Έτσι, έχουν συνδέσει το 666 με την εκπλήρωση των προφητειών τους κι επιμένουν σ' αυτόν.


Αληθεύει ότι μυστική ομάδα διεθνών τραπεζιτών οδεύει προς τη δημιουργία της παγκόσμιας κυβέρνησης;


Πρόσεξτε τον τόνο της φωνής του κυρίου Τρισέ και τον θρίαμβο στο πρόσωπό του όταν τους λέει (στο ακρατήριό του) ότι η κρίση τους βγήκε σε καλό και όλα βαίνουν προς τα εκεί που σχεδιάζουν. Τους τονίζει ότι μπορεί μεν οι G7 να έγιναν G20, όμως αυτό δεν εμποδίζει τα ήδη εύρωστα οικονομικά κράτη και κάποια άλλα μικρότερα και ανερχόμενα να συμπορευθούν σε μια παγκόσμια διακυβέρνηση ("global governance"). Και τους θυμίζει ότι η σύμπνοια μεταξύ τους είναι σημαντική. Πρόσεξτε αυτή την ευφορία και τον ζήλο στην έκφρασή του!
Το ακροατήριο του κυρίου Τρισέ αποτελείται από μέλη του "Συμβουλίου Διεθνών Σχέσεων", νεοταξίτες όλοι τους, που συνεδριάζουν σε ανύποπτο χρόνο και αποφασίζουν το μέλλον των χωρών της γης...

Του Paul Joseph Watson
Global Research, 2 Μαίου 2010
Αναδημοσίευση από το Prison Planet
URL: http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=18940

Σε λόγο που απηύθυνε σε "διακεκριμένα" μέλη του Συμβουλίου Διεθνών Σχέσεων στη Νέα Υόρκη στην αρχή αυτής της εβδομάδας, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Ζαν-Κλωντ Τρισέ έκανε λόγο για την ανάγκη επιβολής μιας παγκόσμιας διακυβέρνησης. Ηγετικό ρόλο σε αυτήν θα έχει η ομάδα των 20 πλουσιότερων χωρών (G20) καθώς και η διεφθαρμένη Τράπεζα για Διεθνείς Διακανονισμούς (ΤΔΔ) που θα ταχθεί στην υπηρεσία της θωράκισης της παγκόσμιας οικονομίας.
Στην προσφώνησή του που είχε τον τίτλο "Η Παγκόσμια Διακυβέρνηση σήμερα", ο Τρισέ δήλωσε πως η τάξη των ισχυρών είναι ανάγκη να οργανώσει "μια σειρά από κανόνες, θεσμούς, ανεπίσημες συσπειρώσεις και μηχανισμούς συνεργασίας τους οποίους αποκαλούμε "παγκόσμια διακυβέρνηση".
Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο Τρισέ έκανε χρήση του όρου "παγκόσμια διακυβέρνηση" περισσότερες από δώδεκα φορές, περιγράφοντας τους λόγους για τους οποίους "η παγκόσμια διακυβέρνηση είναι άκρως ουσιώδης" προκειμένου να αποφευχθεί μια νέα οικονομική κρίση.
Το πρώτο μέρος της ομιλίας του Τρισέ είχε τον τίτλο "Γιατί χρειαζόμαστε την παγκόσμια διακυβέρνηση", και από το δεύτερο μέρος και μετά δεν έπαψε να επικαλείται την οικονομική ύφεση ως δικαιολογία για την ενίσχυση μυστικών, μη δημοκρατικών και διεφθαρμένων οργανώσεων ώστε να έχουν την απαραίτητη ισχύ για να κυβερνήσουν τον κόσμο.
Χαρακτηριστικά αποσπάσματα από την ομιλία του Τρισέ μπορείτε να παρακολουθήσετε στο παρακάτω βίντεο. Θα τα βρείτε και στην επίσημη σελίδα του Συμβουλίου Διεθνών Σχέσεων στο You Tube.

Το πλήρες ακουστικό κείμενο δημοσίευσε επίσης η ιστοσελίδα της Τράπεζας για Διεθνείς Διακανονισμούς (ΤΔΔ), ενός διεθνή οργανισμού τραπεζών που έχει αρχίσει εκστρατεία υπέρ ενός παγκόσμιου νομίσματος που θα αντικαταστήσει αυτά των μεμονωμένων εθνών-κρατών. Στην ομιλία του ο Τρισέ επαινεί την ΤΔΔ λέγοντας ότι έχει ήδη βρεθεί "μπροστά από τις περιστάσεις" στα πλαίσια αντιμετώπισης της οικονομικής χρήσης.
Την Συνέλευση για την Παγκόσμια Οικονομία (ΣΠΟ), η οποία συγκαλείται τακτικά στο κεντρικό κτήριο της ΤΔΔ στη Βασιλεία της Ελβετίας, κατονομάζει ο Τρισέ ως τον επόπτη των οργανισμών για την παγκόσμια διακυβέρνηση. Η ομάδα αυτή εργασίας, σύμφωνα με τον Τρισέ, "έχει γίνει η σημαντικότερη ομάδα εργασίας για την παγκόσμια διακυβέρνηση ανάμεσα στις κεντρικές τράπεζες". Η ΣΠΟ είναι μια επιτροπή για τη χάραξη πολιτικών και λειτουργεί κάτω από την εποπτεία της Τράπεζας για Διεθνείς Διακανονισμούς.
Η ΤΔΔ είναι "υποπροϊόν" του οικονομικού συστήματος Bretton-Woods (που δημιούργησε μεταξύ άλλων το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και την Παγκόσμια Τράπεζα), και συνδέεται στενά με τη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ. Ελέγχεται κεντρικά από μια ελίτ που αντιπροσωπεύει τους μεγαλύτερους τραπεζικούς οργανισμούς και επιχειρήσεις από όλο τον κόσμο. Ο Τζων Μέιναρντ Κέινς, ο οικονομολόγος που επηρρέασε ίσως περισσότερο από κάθε άλλον την εξέλιξη του οικονομικού συστήματος, τάχθηκε υπέρ του άμεσου κλεισίματος της ΤΔΔ, αφού χρησιμοποιήθηκε για το ξέπλυμα χρημάτων ½ των Ναζί στη διάρκεια του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου.
Η οικονομική ιστοσελίδα Investors Insight αναφέρεται στην ΤΔΔ ως "την ισχυρότερη τράπεζα που έχετε ποτέ φανταστεί", αποκαλώντας την "το ισχυρότερο οικονομικό θεσμό στον πλανήτη".
Η τράπεζα ασκεί εξουσία με το να ελέγχει τεράστια ποσά από τα νομίσματα διαφόρων κρατών. Η ΤΔΔ ελέγχει το 7% του διαθέσιμου κεφαλαίου σε ξένο συνάλλαγμα και έχει στην κατοχή της 712 τόνους ράβδους χρυσού.
"Με το να ελέγχει το ξένο συνάλλαγμα και το χρυσό, η ΤΔΔ έχει τεράστιο ρόλο στη διαμόρφωση των οικονομικών συνθηκών σε οποιαδήποτε χώρα", γράφει ο Νταγκ Κέισυ. "Θυμηθείτε το αυτό την επόμενη φορά που ο "Μπεν Μπερνάνκε"* της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Ζαν-Κλωντ Τρισέ θα ανακοινώσει την επόμενη άνοδο των επιτοκίων. Να είστε βέβαιοι πως δεν έγινε δίχως την συναίνεση του ΔΣ της ΤΔΔ".
Βασικά η ΤΔΔ είναι για την παγκόσμια κυβέρνηση ό,τι η παράνομη χρηματοδότηση για ένα πολιτικό κόμμα. Μέσα από αυτήν περνάει ο πλούτος των πολιτών προτού γίνει η παράνομη παράδοσή του στο ΔΝΤ.
"Για παράδειγμα, ποσά που συγκεντρώθηκαν από τη φορολόγηση των Αμερικανών πολιτών διοχετεύονται μέσω της ΤΔΔ στο ΔΝΤ και από εκεί οπουδήποτε. Στην ουσία, η ΤΔΔ ξεπλύνει το χρήμα, μιας και δεν υπάρχει συγκεκριμένη καταγραφή από πού προέρχονται και που διοχετεύονται κάποιες καταθέσεις", γράφει ο Κέισυ.
"Η τράπεζα είχε σημαντικό ρόλο στην υιοθεσία του ευρώ ως κοινού νομίσματος της Ευρώπης. Φημολογείται ότι η επόμενη αποστολή της είναι να πείσει τις ΗΠΑ, τον Καναδά και το Μεξικό να αλλάξουν νόμισμα, υιοθετώντας ένα κοινό, που ίσως να ονομαστεί "αμέρο". Είναι λογικό να υποθέτει κανείς ότι απώτατος στόχος της τράπεζας είναι η το ένα παγκόσμιο νόμισμα, το οποίο θα απλοποιήσει τις συναλλαγές και θα εδραιώσει πραγματικά τον έλεγχο της παγκόσμιας οικονομίας από την τράπεζα αυτή", προσθέτει ο Κέισυ.
Η Τράπεζα για Διεθνείς Διακανονισμούς δεν είναι υπόλογη σε καμία απολύτως τράπεζα κανενός έθνους. Η παραδοχή του Τρισέ ότι ένας κλάδος της διεφθαρμένης ΤΔΔ θα εποπτεύει τον μηχανισμό της παγκόσμιας κυβέρνησης είναι μια αποκάλυψη που σοκάρει και επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά ότι η παγκόσμια κυβέρνηση είναι ένα εκ φύσεως αντιδημοκρατικό και δικτατορικό μόρφωμα.
Το γεγονός εξάλλου ότι ο Τρισέ αποκάλυψε τη νέα αυτή προσέγγιση στην πορεία προς την παγκόσμια διακυβέρνηση μπροστά σε ακροατήριο που απαρτίζονταν από μέλη του πυρήνα του Συμβουλίου Διεθνών Σχέσεων είναι απόλυτα συμβατό με τις παρούσες συνθήκες.
Το Συμβούλιο Διεθνών Σχέσεων απαρτίζεται από ισχυρούς της ελίτ από όλο το φάσμα της κοινωνίας: κυβερνήσεις, επιχειρήσεις, πανεπιστήμια και ΜΜΕ. Είναι το δημόσιο πρόσωπο της μυστικής Λέσχης Μπίντερμπεργκ. Το ΣΔΣ στρατολογεί αποκλειστικά μέλη που έχουν υιοθετήσει θετική στάση προς το σχέδιο για την παγκόσμια κυβέρνηση και τον αφανισμό του κράτους των ΗΠΑ.
Οι στόχοι της αποστολής του ΣΔΣ έχουν περιγραφεί με τον σαφέστερο και λακωνικότερο τρόπο από τον Στρόουμπ Τάλμποτ, πρώην υφυπουργό εξωτερικών επί κυβέρνησης Κλίντον και επιφανές μέλος του ΣΔΣ. Τον Ιούλιο του 1992 ο Τάλμποτ είπε σε συνέντευξή του στο περιοδικό Τάιμ: "Στον αιώνα που θα μπει τά έθνη όπως τα γνωρίζουμε θα γίνουν παρελθόν. Όλα τα κράτη θα αναγνωρίζουν μια και μοναδική παγκόσμια αρχή. Η εθνική κυριαρχία δεν ήταν τελικά πολύ καλή ιδέα".
Όπως έχουμε ήδη τονίσει, η παγκόσμια άρχουσα τάξη έχει ήδη ανακοινώσει την γένεση της παγκόσμιας κυβέρνησης καθώς και ποιός θα την διοικεί. Όσοι περίμεναν ότι ο ΟΗΕ θα βρίσκεται στο τιμόνι της κατάλαβαν ότι είχαν κάνει λάθος, αφού τόσο η ομάδα των 20 (G20) όσο και η ΤΔΔ ενισχύθηκαν με τους μηχανισμούς που είναι απαραίτητοι για τον συντονισμό της παγκόσμιας κυβέρνησης.
Στην ομιλία του ο Τρισέ αναγνωρίζει τον ρόλο της ομάδας των 20 στην χειραγώγηση της οικονομικής κρίσης προκειμένου να γίνει σαφής στις αναπτυσσόμενες χώρες η εντολή για "πλήρη ένταξη στους θεσμούς της παγκόσμιας διακυβέρνησης".
"Η ομάδα των 20 ήταν αποτελεσματική στην αντιμετώπιση της παγκόσμιας κρίσης. Βρισκόμαστε τώρα στο στάδιο όπου το φόρουμ αυτό πραγματοποιεί τη μετάβαση από τη δράση κατά την επίλυση μιας κρίσης στην διαμόρφωση συνθηκών για την πρόληψη μιας κρίσης", είπε ο Τρισέ. Με άλλα λόγια, η τάξη των ισχυρών εκμεταλλεύτηκε την οικονομική κρίση για να επιτρέψει στα μέλη της ομάδας των 20 να εμφανιστούν σαν σωτήρες, με αποτέλεσμα να ενισχυθεί ο ρόλος τους με τέτοιο τρόπο ώστε να επιβάλουν τους κανονισμούς της παγκόσμιας διακυβέρνησης με την πρόφαση αποφυγής μιας παρόμοιας κρίσης.
Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΕ Χέρμαν Βαν Ρομπάυ σε ομιλία του στις Βρυξέλλες, το 2009 ήταν επίσημα η πρώτη χρονιά άμεσης άσκησης εξουσιών της παγκόσμιας κυβέρνησης προκειμένου να ελεγχθούν οι οικονομίες των εθνών-κρατών.
"Το 2009 είναι επίσης η πρώτη χρονιά της παγκόσμιας διακυβέρνησης, με την τοποθέτηση της ομάδας των 20 στο κέντρο διαχείρισης της οικονομικής κρίσης. Η σύνοδος της Κοπεγχάγης για την κλιματική αλλαγή είναι άλλο ένα βήμα προς την παγκόσμια διαχείρηση του πλανήτη μας", είπε ο Βαν Ρομπάυ.

----------------------------------------------------------

ΣτΜ: Ο Μπεν Σαλόμ Μπερνάνκε είναι Αμερικανός οικονομολόγος και ο νυν πρόεδρος του ΔΣ της Ομοσπονδιακής Τράπεζας (Federal Reserve) των ΗΠΑ.





Μήπως ήρθε η σειρά της EUROGENDFOR;
Εδώ και ενάμισο χρόνο, σχεδόν όλοι οι δυτικοί θεσμοί προειδοποιούν για την πιθανότηταεκτεταμένων ταραχών/εξεγέρσεων λόγω της κρίσης.
Έκθεση του US Army War College (Δεκέμβριος 2008) προειδοποιούσε ότι η κρίση μπορεί να οδηγήσει σε “εκτεταμένη αναταραχή και ανάγκη χρήσης του στρατού για την επιβολή της τάξης”.


Το Πεντάγωνο άρχισε εκπαίδευση 30.000 στρατιωτών της Northcom στην καταστολή ταραχών.
Ο ναύαρχος Μάικλ Μιούλεν, αρχηγός του Μεικτού Γενικού Επιτελείου των ΗΠΑ, χαρακτήρισε την οικονομική κρίση μεγαλύτερη απειλή από τους πολέμους στη Μέση Ανατολή,ενώ ο επικεφαλής των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών Ντένις Μπλερ υπογράμμισε τους κινδύνους για τη διεθνή σταθερότητα.
Για την Ευρώπη υπάρχει η EUROGENDFOR ή European Gendarmerie Force, που μεταφράζεται σε "Ευρωπαϊκή αστυνομία".


Η Ευρωπαϊκή Δύναμη Χωροφυλακής (EGF) έχει δημιουργηθεί για την πάταξη εξεγέρσεων και αναταραχών στην Ευρώπη και είναι μια πρωτοβουλία από 6 κράτη μέλη της ΕΕ - Γαλλία, Ιταλία, Κάτω Χώρες, Πορτογαλία , Ισπανία και Ρουμανία - με στόχο την βελτίωση της ικανότητας διαχείρισης κρίσεων σε ευαίσθητες περιοχές. Η Ευρωπαϊκή Δύναμη Χωροφυλακής έχει έδρα τηνΙταλία.
Πληροφορία αναφέρει ότι, πριν λίγο καιρό, στο ραδιόφωνο «Θέμα» εκπρόσωπος των αστυνομικών είχε αποκαλύψει ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση μαζί με την κυβέρνηση, ετοιμάζουν να εισάγουν μέρος της δύναμης της Ευρωχωροφυλακής όπως την κατονόμασε, αποτελούμενη από Ισπανούς, Γερμανούς, Ιταλούς, Ολλανδούς και άλλους μισθοφόρους, «οι οποίοι θα έχουν και το βάρος της καταστολής της κατά τα φαινόμενα επερχόμενης εξέγερσης, αν και εφόσον η ντόπια αστυνομία δεν κάνει καλά την δουλεία της». Κατά τα λεγόμενα η εν λόγο δύναμη μπορεί να επέμβει όπου και όπως θέλει χωρίς να υπόκειται σε έλεγχο και περιορισμούς, λαμβάνοντας εντολές μόνο από την ΕΕ.



Άλλη πληροφορία αναφέρει ότι έχουν λάβει χώρα μυστικές προετοιμασίες για την επέμβαση της ειδικής ευρωπαϊκής στρατιωτικής δύναμης EUROGENDFOR στην Ελλάδα με στόχο την άμεση καταστολή των λαϊκών κινητοποιήσεων και αντιδράσεων στα νέα σκληρά μέτρα της κυβέρνησης.Αυτές οι Ευρωπαϊκές δυνάμεις καταστολής θα είναι στην ουσία ένας στρατός που θα χρησιμοποιούν τα κράτη, στην προσπάθεια να φανεί ότι δεν αναμειγνύουν το δικό τους στρατό αλλά Ευρωπαϊκές δυνάμεις άμεσης επέμβασης.Η οικονομική κρίση η οποία θα συνοδεύεται από κοινωνικές αναταραχές θα δώσει στις Βρυξέλλες μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να τεστάρει την ικανότητα επέμβασης της μυστικής ομάδας η οποία έχει δημιουργηθεί για την πάταξη εξεγέρσεων και αναταραχών στην Ευρώπη.
Το επίσημο site είναι το http://www.eurogendfor.eu/ και η είδηση αναρτήθηκε αρχικά στο Γερμανικό Kopp Verlag.
Είναι γεγονός πως η κυβέρνηση μέχρι στιγμής τηρεί "σιγή ιχθύος" αναφορικά με το θέμα , ενώ οι περισσότεροι Ευρωπαίοι πολίτες δεν γνωρίζουν την ύπαρξη αυτής της ομάδας.




Αβατάρ (Avatar)
ονομάζονται από την Ινδουιστική θρησκεία οι θείες ενσαρκώσεις ανώτερων όντων ή του Υπέρτατου Όντος (Θεού) στη γη. Για παράδειγμα ο Βισνού, ο Σίβα, ο Γκανέσα θεωρείται ότι έρχονται ή έχουν έλθει στη γη με μορφή αβατάρ.
 Αντίστοιχα ο Χριστός και ο Μωάμεθ περιγράφονται από Ινδουιστές ως αβατάρ.
ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΑΚΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ;
ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΨΕΥΔΗ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΝΕΟΠΟΧΙΤΙΚΗ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ;
ΜΗΠΩΣ.....;
ΜΗΠΩΣ......;
ΜΗΠΩΣ.......;
Κατάθλιψη προκαλεί το Avatar, υποστηρίζουν ορισμένοι θεατές

Υπερβολικά ρεαλιστικός ήταν ο πλανήτης Pandora που παρουσιάζεται στο Avatar για ορισμένους θεατές, οι οποίοι δηλώνουν ότι μετά την προβολή της ταινίας έπαθαν κατάθλιψη επειδή ο κόσμος του Τζ.Κάμερον δεν ήταν πραγματικός.

Όπως αναφέρει το CNN, φαν της ταινίας δημιούργησαν στο φόρουμ ένα θέμα με τίτλο: «Τρόποι να αντιμετωπίσετε την κατάθλιψη που προκαλείται επειδή ο ονειρικός πλανήτης Pandora δεν υπάρχει».

Εκατοντάδες άτομα έσπευσαν να συμφωνήσουν. «Όταν ξύπνισα το πρωί αφότου είδα την ταινία ο κόσμος μου φάνηκε γκρίζος. Σαν όλη μου η ζωή και όλα για τα οποία δούλευα έπαψαν να έχουν σημασία. Δεν βλέπω λόγο να συνεχίσω.

» Ζω σε ένα κόσμο που πεθαίνει. Νιώθω αποτροπιασμό για το πώς έχουμε καταντήσει τον πλανήτη μας» δηλώνει ο 17χρονος Σουηδός Ίβαρ Χιλ, αναφερόμενος στην μετά-Αβαταρ θλίψη του.

Σύμφωνα με το CNN, τα ειδικά εφέ, η στεροσκοπική αναπαράσταση και τα γραφικά του Αβαταρ επιτρέπουν την πλήρη ενσωμάτωση του θεατή για 2,5 ώρες, γεγονός που δημιουργεί συναισθήματα άγχους στον θεατή όταν τελειώνει η ταινία.

Ο Στήβεν Κουέντσελ, ψυχίατρος και διευθυντής του ιατρικού τμήματος στο Beth Israel κέντρο ιατρικής στην Νέα Υόρκη αναφέρει: «Χρειάστηκε η καλύτερη τεχνολογία μας για να δημιουργήσουμε αυτό τον εικονικό κόσμο. Όμως ο πραγματικός κόσμος δεν μπορεί ποτέ να είναι τόσο ουτοπικός όσο αυτός που αναπαριστάται στην οθόνη του σινεμά, αυτό αμέσως τον κάνει να φαίνετε ατελής».

ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ
Ντέιβιντ Ρόκφελερ

"Είμαστε ευγνώμονες στους Washington Post, New York Times, Time Μagazine και σε άλλους μεγάλους εκδότες των οποίων οι διευθυντές, παρευρέθησαν στις συναντήσεις μας και κράτησαν τις υποσχέσεις τους για διακριτικότητα για περίπου 40 χρόνια. Θα ήταν αδύνατο για εμάς ν’ αναπτύξουμε το σχέδιο μας για τον κόσμο αν ήμασταν εκτεθειμένοι στα φώτα της δημοσιότητας όλα αυτά τα χρόνια. Όμως ο κόσμος είναι πιο εξελιγμένος και προετοιμασμένος να βαδίσει προς μια παγκόσμια κυβέρνηση. Μια υπερεθνική ηγεσία από τη διανοητική ελίτ και τους διεθνείς τραπεζίτες είναι σαφώς προτιμότερη από την εθνική αυτοδιοίκηση που εφαρμοζόταν τους περασμένους αιώνες".

David Rockfeller, Συμβούλιο Εξωτερικών σχέσεων.

Ντέιβιντ Ρόκφελερ

''Για περισσότερο απο ένα αιώνα, οι ιδεολογικοί εξτρεμιστές, σε αμφότερα τα άκρα του πολιτικού φάσματος, αρπάζονται απο ευρέως δημοσιευμένα περιστατικά... προκειμένου να επιτεθούν στην οικογένεια Rockefeller, για την υπέρμετρη εξουσία που ισχυρίζονται οτι ασκούμε στους αμερικανούς πολιτικούς και οικονομικούς θεσμούς. Ορισμένοι πιστεύουν,μάλιστα,οτι αποτελούμε μέρος μιας μυστικής ομάδας που εργάζεται ενάντια στα συμφέροντα των ΗΠΑ, χαρακτηρίζοντας την οικογένεια μου κι εμένα ''διεθνιστές'', και οτι συνωμοτούμε με άλλους ανα τον κόσμο, για να φτιάξουμε μια πιο ενοποιημένη πολιτική και οικονομική δομή-ένα ενιαίο κόσμο εάν θέλετε. Εάν αυτή είναι η κατηγορία, τότε είμαι ένοχος και μάλιστα είμαι περήφανος γι'αυτό''.

David Rockefeller, Memoirs

Το αποκορύφωμα όλων αυτών είναι ότι  ο γόνος της γνωστής εβραϊκής οικογένειας τραπεζιτών, ο Ντέϊβιντ Ροκφέλερ εμφανίζεται ως παγκόσμιος ηγέτης όλων των οικολογικών οργανώσεων και κινημάτων(οργάνωσε και το τεράστιο φεστιβάλ «Live Earth» για την υπερθέρμανση του πλανήτη και έχει γράψει και το ομότιτλο βιβλίο). Ακολούθησε ο Αλ Γκόρ, ο Φίσερ (που τάχθηκαν ανοικτά υπέρ του βομβαρδισμού της Σερβίας από το ΝΑΤΟ) και εκατοντάδες άλλοι Πρωθυπουργοί, Υπουργοί, Νομάρχες και Δήμαρχοι σε όλη τη Γη.

 Ετσι βλέπουμε τα γνωστά ιδρύματα Ροκφέλερ και Σόρος να προσεγγίζουν τα οικολογικά κινήματα και να τους προτείνουν χρηματοδότηση χωρίς κανένα αντάλλαγμα και περιορισμό. Αυτό κράτησε περίπου μια δεκαετία. Δημιουργήθηκαν καινούργιες οικολογικές οργανώσεις όπως η «Grennpeace», με μη εκλεγόμενο συμβούλιο – αντιλαμβάνεστε τι σημαίνει αυτό.
Οι πρώτοι Οικολόγοι καθαροί ιδεαλιστές, δεν μπόρεσαν να συμβιβαστούν με την χρηματοδότηση τους απο κεντρικούς τραπεζίτες. Οι περισσότεροι αποσύρθηκαν διαμαρτυρόμενοι. Στη θέση τους μπήκαν πράκτορες – γιάπης, στελέχη πολυεθνικών με γνώσεις στο μάνατζμεντ και με προφίλ φανατικού οικολόγου, για να μην μπορεί κανείς να τους αμφισβητήσει. Γόνοι της μεγάλης τραπεζικής οικογένειας των Ροκφέλερ έγιναν διοικητικά στελέχη οικολογικών οργανώσεων. Δείτε την περίπτωση του Κον Μπεντίτ, βασικό στέλεχος του Μάη του 68, εβραϊκής καταγωγής και με διασυνδέσεις με τους τραπεζίτες. Ηταν πάντα βασικό στέλεχος των Πρασίνων της Γερμανίας και σήμερα είναι ο ηγέτης των «Πρασίνων» της Γαλλίας.
Αυτή τη στιγμή υπολογίζονται πάνω από 500 οι νεοταξικές οργανώσεις – «tank think» που έχουν σχέση με τα Κλάμπ των Τραπεζιτών, χρηματοδοτούν τα «Πράσινα» κινήματα, χρηματοδοτούν συνέδρια, βιβλία, ιστοσελίδες και ότι άλλο φανταστείτε.
Το αποκορύφωμα όλων αυτών είναι ότι εμφανίζεται σαν παγκόσμιος ηγέτης όλων των οικολογικών οργανώσεων και κινημάτων ο γόνος της γνωστής εβραϊκής οικογένειας τραπεζιτών, ο Ντέϊβιντ Ροκφέλερ(οργάνωσε και το τεράστιο φεστιβάλ «Live Earth» για την υπερθερμανση του πλανήτη και έχει γράψει και το ομότιτλο βιβλίο). Ακολούθησε ο Αλ Γκόρ, ο Φίσερ(που τάχθηκε ανοικτά υπέρ του βομβαρδισμού της Σερβίας από το ΝΑΤΟ) και εκατοντάδες άλλοι Υπουργοί και Πρωθυπουργοί σε όλη τη Γή.
Το επόμενο βήμα αυτής της καπήλευσης ήταν το πώς θα εκμεταλλευτούν εμπορικά τις ιδέες των οικολόγων. Τους πρότειναν να χρηματοδοτήσουν την κατασκευή των ανεμογεννητριών και διάφορων άλλων εφευρέσεων. Επειδή είχαν τις προσβάσεις φρόντισαν να επιδοτηθούν από την ΕΕ, τις ΗΠΑ, Ιαπωνία κτλ. Και θα πείτε κακό ήταν αυτό; Αν δεν γνωρίζεις το πράγμα σε βάθος θα απαντήσεις ότι ήταν καλό. Δυστυχώς όμως επέλεξαν να προωθήσουν μόνο τις ιδέες των οικολόγων που δεν έβλαπταν το οικονομικό κατεστημένο. Παράδειγμα: κατασκευάζουν γεννήτριες ηλεκτρικού ρεύματος από τα κύματα, είναι πανάκριβες και για αυτό τις κατασκευάζουν μόνο πολυεθνικές. Όταν κάποιος εφευρέτης – οικολόγος, φτιάξει μια τέτοια γεννήτρια με απλά μέσα, τότε αυτή δεν χρηματοδοτείται. Και μάλιστα πολλοί από αυτούς τους εφευρέτες έχασαν την ζωή τους όπως ο Stefan Nystrom (http://eleftheri-epistimi.blogspot.com/2009/02/blog-post_923.html). Άλλο παράδειγμα είναι το αυτοκίνητο που καίει νερό. Η εφεύρεση αυτή δημοσιεύτηκε πριν από 15 χρόνια περίπου στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ», εξαγοράστηκε από μεγάλη πολυεθνική, δήθεν για να προωθηθεί αλλά στο τέλος θάφτηκε. Το αυτοκίνητο αυτό μπορείτε να το δείτε στο «Youtube». Κυκλοφορεί σαν πειραματικό αυτοκίνητο στην Ιαπωνία, οι μεγάλες όμως αυτοκινητοβιομηχανίες δεν ενδιαφέρονται.
Μας επιτρέπουν λοιπόν να διαλέξουμε «Mercedes», «Peugot» ή «Fiat» δεν μας επιτρέπουν όμως αυτοκίνητο που να καίει νερό. Σου επιτρέπουν να καίει πετρέλαιο ή υδρογόνο ή υγραέριο ή με μπαταρία. Είναι δεκάδες οι εφευρέτες που έχουν χάσει τη ζωή τους γιατί γνωστοποίησαν στα ΜΜΕ ότι το αυτοκίνητό τους κινείται με σκέτο νερό(γνωρίζουμε τις αντιρρήσεις κάποιων φυσικών ότι η καύση του νερού αντίκειται στους φυσικούς νόμους. Όποιος έχει αντίρρηση δεν έχει παρα να απευθυνθεί στους μηχανικούς της «Mercedes» που εξέτασαν το αυτοκίνητο – νερού – που προαναφέραμε. Και αν υπάρξει ενδιαφέρον θα απαντήσουμε με άλλο άρθρο).
Βλέπετε λοιπόν ότι μας επιτρέπουν την «Πράσινη Ανάπτυξη» αρκεί να αγοράζουμε τα καύσιμα και τα οχήματα από «Αυτούς». Κάθε χρόνο γίνονται σε διάφορα μέρη της Γης παγκόσμια συνέδρια-εκθέσεις εκδοτών, όπως αυτή της Φρανκφούρτης. Σε μια από αυτές τις εκθέσεις εμφανίσθηκε το βιβλίο του κ. Ρίφκιν – μεγαλοστέλεχος της Νέας Τάξης. Πραγμάτων με διασυνδέσεις με το τραπεζικό κατεστημένο και εβραϊκής καταγωγής. Υπέγραψε κυριολεκτικά εκατοντάδες συμβόλαια για μεταφράσεις του βιβλίου του σχεδόν σε όλες τις χώρες της Γης. Τι έλεγε το βιβλίο του; Να προωθήσουμε σε παγκόσμιο επίπεδο την «Πράσινη Ανάπτυξη». Μιλάει για «οικονομία του Υδρογόνου», δηλαδή τα αυτοκίνητά μας να τροφοδοτούνται από πρατήρια που θα πουλάνε αντι για πετρέλαιο υδρογόνο. Δεν λέει λέξη για τα αυτοκίνητα νερού. Αυτό είναι το μέλλον της ανθρωπότητας σύμφωνα με τον κ. Ρίφκιν. Ακόμη 50 χρόνια εξαρτημένοι από τις ίδιες πολυεθνικές(που δεν είναι πολυεθνικές και το ξέρετε πια).
Αρκετά χρόνια σχεδόν πριν αυτή η λέξη ακουστεί από το στόμα του Γιώργου Παπανδρέου, του Αλ Γκόρ, του Ομπάμα. Έδωσε εκατοντάδες συνεντεύξεις, εκατοντάδες βιβλιοκριτικές γράφτηκαν για τα βιβλία του κ. Ρίφκιν. Τα βιβλία του είναι γεμάτα με ωραίες λέξεις, επίθετα, με σεβασμό στο περιβάλλον, ανθρωποκεντρισμοί και όλες αυτές τις μπαρούφες. Την σύνδεση δηλαδή οικολογικού κινήματος με την πολιτική και την οικονομία. Μετά από αυτή την τεράστια προβολή, οι αστοιχείωτοι των κομμάτων, που δεν διέθεσαν στη ζωή τους ούτε μια ώρα για να διαβάσουν μια διατριβή για την Οικολογία, άρχισαν σαν τα «βατράχια μετά τη βροχή» να κρωάζουν όλοι μαζί «ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ».

ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ


"Τώρα μπορούμε να δούμε ένα νέο κόσμο να έρχεται, ένα κόσμο όπου υπάρχει μια πολύ πραγματική προσδοκία για μια Νέα Παγκόσμια Τάξη."
11 Σεπτεμβρίου 1991 - Τζορτζ Γ. Μπους ο πρεσβύτερος (σχ. Η αναγγελία για το πέρασμα στην εποχή της νέας τάξης μετά την ψυχροπολεμική περίοδο)


"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης."
- Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων (CFR) Τεύχος 1974, σελ. 558


"Θα έχουμε Παγκόσμια Κυβέρνηση, είτε το θέλουμε είτε όχι. Το μόνο ερώτημα που απομένει είναι έαν η Παγκόσμια Κυβέρνηση θα επιτευχθεί με συναίνεση ή με κατάκτηση"
- Πολ Βάρμπουργκ, Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων (CFR), αρχιτέκτονας του αντισυνταγματικού συστήματος της ιδιωτικής Federal Reserve, απευθυνόμενος προς την Γερουσία των ΗΠΑ, 17/2/1950


"Ο κύριος σκοπός του Συμβουλίου των Εξωτερικών Σχέσεων είναι να προωθήσει τον αφοπλισμό της εθνικής κυριαρχίας των Η.Π.Α. και της εθνικής ανεξαρτησίας, και να μας βυθίσει σε μια πανίσχυρη, ενιαία παγκόσμια κυβέρνηση."
- Ναύαρχος Τσέστερ Βαρντ, πρώην μέλος του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων (CFR)


"Από τη στιγμή που τα ηγετικά μέλη της σκιώδους κυβερνήσεως του CFR αποφασίσουν ότι η κυβέρνηση των Η.Π.Α. πρέπει να υιοθετήσει μια συγκεκριμένη πολιτική, οι πλέον ουσιώδεις ερευνητικές εγκαταστάσεις του CFR εργάζονται ώστε να αναπτύξουν επιχειρήματα, διανοητικά και συναισθηματικά, ώστε να υποστηρίξουν την νέα πολιτική και για να φέρουν σε σύγχυση και ανυποληψία, διανοητικά και πολιτικά, την οποιαδήποτε αντίσταση".
- Ναύαρχος Τσέστερ Βαρντ, πρώην μέλος του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων (CFR)


"Κάποιες κυβερνήσεις είναι προετοιμασμένες να δώσουν κομμάτια της εθνικής τους ανεξαρτησίας για να αντιμετωπίσουν την απειλή των κλιματικών αλλαγών." (σχ. Δηλαδή το τρομολαγνικό κλίμα που η ελίτ χτίζει γύρω από το φαινόμενο της παγκόσμιας υπερθέρμανσης)
- Ρίτσαρντ Ν. Χαας, Πρόεδρος του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων


"...η εθνική ανεξαρτησία θα πρέπει να ξαναοριστεί εάν θέλει να συμβαδίσει με την παγκοσμιοποίηση."
- Ρίτσαρντ Ν. Χαας, Πρόεδρος του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων


"Η παγκοσμιοποίηση λοιπόν υπονοεί ότι η εθνική ανεξαρτησία... πρέπει να εξασθενήσει.." (σχ. εννοούν να εξαφανιστεί)
- Ρίτσαρντ Ν. Χαας, Πρόεδρος του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων


"Τα κράτη θα πρέπει να δράσουν σοφά ώστε να εξασθενήσουν την εθνική τους κυριαρχία για να προστατευτούν..." (σχ. Απίστευτη δήλωση! Υπονοεί ότι όσα έθνη/κράτη αντισταθούν στη νέα τάξη θα απειληθούν και θα κινδυνέψουν!)
- Ρίτσαρντ Ν. Χαας, Πρόεδρος του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων


"Για να υπερασπιστούμε την Νέα Παγκόσμια Τάξη, Αμερικανοί στρατιώτες θα πρέπει να σκοτώσουν και να είναι πρόθυμοι να θυσιαστούν"
- Άρθουρ Σλέσιγκερ, Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων, Ειδικός Σύμβουλος της προεδρίας Κένεντυ


Για πάνω από ένα αιώνα, ιδεολογικοί εξτρεμιστές και στα δύο άκρα του πολιτικού φάσματος χρησιμοποίησαν γνωστά περιστατικά για να επιτεθούν στην οικογένεια Ροκφέλερ για την υπερβολική επιρροή που ισχυρίζονται ότι έχει πάνω στα οικονομικά και πολιτικά ιδρύματα της Αμερικής. Μερικοί ακόμα πιστεύουν ότι είμαστε μέρος κάποιας μυστικής σκευωρίας που εργάζεται εναντίον των συμφερόντων την Ηνωμένων Πολιτειών, χαρακτηρίζοντας την οικογένεια μου και εμένα ως "Διεθνιστές"(σχ.Παγκοσμιοποιητές) που συνωμοτούν με άλλους ανά τον κόσμο για να χτίσουν μια πιο ενιαία παγκόσμια πολιτική και οικονομική δομή - έναν ενιαίο κόσμο (σχ.Παγκόσμια κυβέρνηση) ... Εάν αυτή είναι η κατηγορία, τότε είμαι ένοχος και είμαι περήφανος γι'αυτό"
Ντ. Ροκφέλερ - Απομνημονεύματα 2002, σελ.405 (παραδεχόμενος τη συνωμοσία)


"Είμαστε πάνω στο όριο μιας παγκόσμιας μεταμόρφωσης. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι μια κατάλληλη μεγάλη κρίση (σχ. 11η Σεπτεμβρίου - Οικονομικό Κράχ) και τα έθνη θα αποδεχτούν την Νέα Παγκόσμια Τάξη" - Ντ.Ροκφέλερ, επίτιμος πρόεδρος Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων, Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, Τριμερής Επιτροπή, Διεθνής Τραπεζίτης, απευθυνόμενος προς τα Ηνωμένα Έθνη, 14 Σεπτεμβρίου 1994


"Είμαστε ευγνώμονες στην Ουάσιγκτον Ποστ, στους Νιού Γιορκ Τάιμς, στο Περιοδικό Τάιμ και άλλες μεγάλες εκδόσεις που οι διευθυντές τους συμμετείχαν στις συναντήσεις μας (σχ. CFR, bilderberg, trilateral) και σεβάστηκαν τις υποσχέσεις τους για εχεμύθεια (σχ. Ολικό συντονισμένο πληροφοριακό μπλακάουτ των μεγάλων ΜΜΕ για τις συναντήσεις CFR, bilderberg, trilateral).
Θα ήταν αδύνατον για εμάς να αναπτύξουμε τα σχέδια μας για τον κόσμο (σχ. συνωμοσία για Παγκόσμια κυβέρνηση των διεθνών τραπεζιτών κάτω από τον συντονισμό μιας ολιγομελούς μη εκλεγμένης ελιτ) εάν ήμασταν κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας όλα αυτά τα χρόνια.
Άλλα ο κόσμος σήμερα είναι ποιο έτοιμος να βαδίσει προς μια παγκόσμια κυβέρνηση. Η υπερ-εθνική κυριαρχία μιας διανοούμενης ελιτ και διεθνών τραπεζιτών είναι σίγουρα προτιμότερη από τον εθνικό αυτοπροσδιορισμό που δοκιμάστηκε τους προηγούμενους αιώνες "(σχ. Το επιδιωκόμενο από την ελίτ τέλος της ανεξάρτητης κυριαρχίας των εθνών-κρατών και η προσπάθεια τους να ελέγξουν όλο τον κόσμο μέσω της παγκοσμιοποίησης) - Ντ.Ροκφέλερ (5 Ιουνίου 1991 - Κατά την έναρξη της συνάντησης της λέσχης Μπιλντερμπεργκ στη Γερμανία, η ομιλία ηχογραφήθηκε από μέλος της Σουηδικής αντιπροσωπείας)


"Η αναπτυσσόμενη συνοχή της Ασιατικής τοπικιστικής σκέψης αντανακλάτε στην τάση του να θεωρεί τα προβλήματα και τις αφοσιώσεις της σε τοπικιστικούς όρους, και να αναπτύσσει τοπικιστικές προσεγγίσεις στις αναπτυξιακές ανάγκες και στην εξέλιξη μιας Νέας Παγκόσμιας Τάξης" - Πρόεδρος Ρίτσαρντ Νίξον, σε περιοδικό Εξωτερικών Σχέσεων, Οκτώβριος 1967 (σχ. Ο Νίξον ήταν αυτός που ανέλαβε το άνοιγμα της κομμουνιστικής Κίνας προς τη Δύση. Το αδυσώπητο μοντέλο διακυβέρνηση της Κίνας είναι το αγαπημένο μοντέλο της παγκόσμιας κυβέρνησης για την ελιτ όπως έχει δηλώσει κατά καιρούς ο Ντέιβιντ Ροκφέλερ)


"Από τις μέρες του Σπάρτακου, του Βάισχαουπτ, του Καρλ Μαρξ, του Τρότσκυ, του Μπελακούν, της Ρόζας Λούξενμπουργκ και της Έμα Γκόλντμαν, αυτή η παγκόσμια συνωμοσία μεγαλώνει σταθερά. Αυτή η συνωμοσία έπαιξε καθοριστικό ξεκάθαρο ρόλο στη Γαλλική Επανάσταση. Είχε γίνει το βασικό κίνητρο κάθε ανατρεπτικού κινήματος κατά τη διάρκεια του 19ου αιώνα. Και τώρα επιτέλους, αυτή η ομάδα των εξαιρετικών προσωπικοτήτων από τον υπόκοσμο των μεγάλων πόλεων της Ευρώπης και της Αμερικής κρατάνε τον Ρωσικό λαό από τις τρίχες της κεφαλής και έχουν γίνει οι αδιαφιλονίκητοι κυρίαρχοι αυτής της γιγαντιαίας αυτοκρατορίας."
- Ουίστον Τσόρτσιλ, προς τον τύπο του Λονδίνου 1922


"Το Συμβούλιο των Εξωτερικών Σχέσεων (CFR) είναι το αμερικανικό παράρτημα μιας εταιρείας που ξεκίνησε από την Αγγλία ... (και) ... πιστεύει ότι τα εθνικά σύνορα θα πρέπει να εξαλείφουν για να ιδρυθεί μια Παγκόσμια Κυβέρνηση."
- Καθηγητής ιστορίας Κάρολ Κούιγκλει, Πανεπιστήμιο Τζορτζτάουν, Μέντορας του Μπιλ Κλίντον, τα γράφει στο βιβλίο του "Τραγωδία και Ελπίδα" (σχ. Το CFR προήλθε από τις συνεδρίες στρογγυλής τραπέζης του Λονδίνου και τον Σέσιλ Ροουντς)


"Κάποιοι από τους ισχυρότερους άνδρες στις Ηνωμένες Πολιτείες, στον τομέα του Εμπορίου και των Κατασκευών, φοβούνται κάτι. Γνωρίζουν ότι υπάρχει μια δύναμη κάπου, τόσο οργανωμένη, τόσο δυσδιάκριτη, τόσο προσεχτική, τόσο διασυνδεμένη, τόσο πλήρης, τόσο διεισδυτική, για την οποία προτιμούν να σιωπούν παρά να μιλήσουν με οποιαδήποτε τρόπο καταδικαστικά απέναντί της"
- Πρόεδρος Γούντρου Γουίλσον (σχ. Κατά την προεδρία του πέρασε το αντισυνταγματικό σύστημα της ιδιωτικής Federal Reserve με το οποίο τα διεθνή τραπεζικά καρτέλ απέκτησαν τον πλήρη έλεγχο της αμερικάνικης οικονομίας)


"[Η Νέα Παγκόσμια Τάξη] δεν μπορεί να συμβεί δίχως τη συμμετοχή των Ηνωμένων Πολιτειών, καθώς είμαστε το πιο σημαντικό κομμάτι. Ναι, θα έλθει μια Νέα Παγκόσμια Τάξη, και θα επιβάλει στις Ηνωμένες Πολιτείες να αλλάξουν την αντίληψη τους." - Χένρυ Κίσσιγκερ, Συμβούλιο Παγκοσμίων Υποθέσεων Συνέντευξη Τύπου, Ξενοδοχείο Γουιλσιρ, 19 Απριλίου 1994


"Ο Ντέιβιντ Ροκφέλερ είναι σήμερα ο πιο περίοπτος αντιπρόσωπος της ηγετικής κλάσης, μια πολυεθνική αδελφότητα ανθρώπων που διαμορφώνουν την παγκόσμια οικονομία και διαχειρίζονται την ροή του κεφαλαίου. Ο Ροκφέλερ γεννήθηκε με αυτό, και έβγαλε το περισσότερο από αυτό. Αλλά αυτό που κάποιοι επικριτές του βλέπουν ως τεράστια διεθνή συνωμοσία, αυτός το θεωρεί ως συγκυρία της ζωής και απλά μια ακόμα μέρα στη δουλειά...(!)... Στον κόσμο του Ντέιβιντ Ροκφέλερ είναι πολύ δύσκολο να ξεχωρίσεις που τελειώνουν οι επιχειρήσεις και που αρχίζει η πολιτική."
- Μπιλ Μαγιερς


"Όλοι μας θα κριθούμε τελικά για τις προσπάθειες μας και την συμμετοχή μας στο χτίσιμο μιας Νέας Παγκόσμιας Τάξης."
Ρόμπερτ Κένεντυ - πρώην Γενικός Εισαγγελέας των ΗΠΑ, 1967


"Οι πραγματικοί εξουσιαστές στην Ουάσιγκτον είναι αόρατοι και εξασκούν την δύναμη τους από τα παρασκήνια."
- Φιλιξ Φρανκφουρτερ, Ανώτερο Δικαστήριο Η.Π.Α.


"Για αρκετό καιρό έχω ανησυχήσει για τον τρόπο με τον οποίο η CIA έχει αποκλίνει από την αυθεντική της αποστολή. Έχει καταντήσει ένα επιχειρησιακό και μερικές φορές ένα σκέλος που ασκεί πολιτική για λογαριασμό της κυβέρνησης." - Πρόεδρος Χάρυ Τρούμαν


"Δεν μπορεί να είμαστε τόσο ακλόνητοι στην επιθυμία μας να διατηρήσουμε τα δικαιώματα των καθημερινών Αμερικανών."
- Μπιλ Κλίντον, USA Today, 3/11/93, Σελ. 2a


"Η Τριμερής Επιτροπή είναι προορισμένη να γίνει το όχημα της πολυεθνικής συνένωσης των εμπορικών και τραπεζικών συμφερόντων, καταλαμβάνοντας τον έλεγχο των πολιτικών κυβερνήσεων των Ηνωμένων Πολιτειών. Η Τριμερής Επιτροπή αντιπροσωπεύει μια επιδέξια, συντονισμένη προσπάθεια για να αναλάβει τον έλεγχο και να ενοποιήσει τα τέσσερα κέντρα ισχύος - Πολιτικό, Οικονομικό, Διανοητικό και Εκκλησιαστικό"
- Γερουσιαστής ΗΠΑ, Μπάρυ Γκολντγουότερ στο βιβλίο του "Δίχως απολογίες" - 1964


"Η αόρατη ισχυς του χρήματος εργάζεται για να ελένξει και να σκλαβώσει την ανθρωπότητα. Χρηματοδότησε τον Κομμουνισμό, τον Φασισμό, τον Μαρξισμό, τον Σιωνισμό και τον Σοσιαλισμό. Όλα αυτά καθοδηγούνται ώστε να επιβάλουν τις Ηνωμένες Πολιτείες να γίνουν μέλος μιας Παγκόσμιας Κυβέρνησης ..."
- Περιοδικό Αμέρικαν Μέρκιουρι, Δεκέμβριος 1957, σελ. 92


"Τα Ηνωμένα Έθνη, ανέφερε σε ένα κοινό στο Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ, δεν ήταν ικανά,-- ούτε μπορούν να είναι ικανά-- να διαμορφώσουν μια νέα παγκόσμια τάξη την οποία τα γεγονότα τόσο ακαταμάχητα απαιτούν." ... Η νέα παγκόσμια τάξη που θα απαντήσει τα οικονομικά, στρατιωτικά και πολιτικά προβλήματα, επειγόντως απαιτεί οι Ηνωμένες Πολιτείες να αναλάβουν την ηγεσία ανάμεσα στους ελεύθερους ανθρώπους για να κάνουν τις υποκείμενες έννοιες και προσδοκίες για εθνική ανεξαρτησία να αποκτήσουν πραγματικό νόημα διαμέσου της προσέγγισης των Ομοσπονδιών."
- Κυβερνήτης της Νέας Υόρκης - Νέλσον Ροκφέλερ, σε ένα άρθρο του με τίτλο "Ο Ροκφέλερ καλεί τους ελεύθερους ανθρώπους να ενωθούν, καλέι στο Χάρβαρντ για να ωθήσει προς το χτίσιμο μιας Νέας Παγκόσμιας Τάξης", Τάιμς της Νέας Υόρκης, Φεβρουάριος 1962


"Η τελική πράξη των διαπραγματεύσεων της Ουρουγουάης, σηματοδοτεί το συμπέρασμα των πιο φιλόδοξων εμπορικών διαπραγματεύσεων του αιώνα μας - θα δώσει ζωή - στο Μαρόκο - στον Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου, τον τρίτο πυλώνα της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, μαζί με τα Ηνωμένα Έθνη και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο."
- τμήμα ολοσέλιδης διαφήμισης της κυβέρνησης του Μαρόκου στους Τάιμς της Νέας Υόρκης, Απρίλιος 2004


"Δεν πρόκειται να πετύχουμε μια Νέα Παγκόσμια Τάξη δίχως να πληρώσουμε για αυτήν σε αίμα όπως επίσης και σε λόγια και χρήμα."
- Άρθουρ Σλέσιγκερ, Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων, Ειδικός Σύμβουλος της προεδρίας Κένεντυ, σε περιοδικό Εξωτερικών Σχέσεων, Ιούλιος/Αύγουστος 1995

ΠΗΓΗ

APROGRAMMATISTA Το κανάλι ΣΤΟ YOU TUBE  ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ

ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ ΚΑΤΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ-ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ.

Η οικονομική κρίση και τα μελλούμενα..Πλέον δεν κρύβονται, ομιλούν περί παγκοσμίου κυβερνήσεως! (Μοναχού Προδρόμου Αγιορείτου)


Κόκκινος Ουρανός: Ο "χαρισματικός ηγέτης" της Νέας Παγκόσμιας Τάξης:
"“Θα τελειοποιηθεί ένας άνθρωπος, ο Αντίχριστος, που θα προβάλλει στο προσκήνιο. Και πάλι, σας ξαναϋπενθυμίζω ποιο θα είναι το σύ..."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημοφιλείς αναρτήσεις Τελευταίων 30 ημερών

VIDEO ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ MEGASFILIPPOS & APROGRAMMATISTA ΣΤΟ YOU TUBE

4'ΝΕW ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ (7' ΩΡΕΣ) 'ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ;;;ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΗΛΘΕΝ;;; ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...
Ο Κώστας Αδάμ είναι καθηγητής θεολόγος φιλόλογος, πνευματικο τέκνο του Μακαριστού Αρχιμανδρίτου πατρός Επιφανίου Θεοδωρόπουλου,και του Π. Αυγουστινου καντιωτη,είναι πάρα πολλά χρόνια ιεροκύρηκας της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής. Έχει διατελέσει λυκειάρχης στο Κορωπί. Είναι Μελετητης των Αγιων Πατερων Της Ορθοδοξιας Και Της Αγιας Γραφης,Ανθρωπος Με Αληθινο Προσωπικό Χριστιανικό Βίωμα.

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΤΗΡ ΣΑΒΒΑ ΑΧΙΛΛΕΩΣ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΕΠΙΣΚ.ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΗ.ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ
Οι βιντεοσκοπημένες Εκπομπές του Αναγνωστου Του Ραδιοφώνου Της Πειραϊκης Εκκλησίας Βασίλη Ατζακλή, Και Κάθε Παραγωγή Δική Του Θα προστίθεται Εδώ!.

Αντίβαρο

ΑΠΑΝΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Το Zωντανό Iστολόγιο

paterikoslogos.com - Δ. Συζητήσεις

Χριστιανική Φοιτητική Δράση

Orthodox Mission-Ορθόδοξη Ιεραποστολή

επικαιρότητα

ΛΙΣΤΑ (1') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΛΙΣΤΑ (2') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR

Madata.GR

Greek Alert

BBC News - Home

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ - ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΑ

ΠΑΤΕΡΙΚΑ