Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Αγανακτισμένοι και Νεα ταξη πραγμάτων. Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΜΑΣ



ΣΧΟΛΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:
Είναι γνωστό ότι οι "Αγανακτισμένοι" εμφανίσθηκαν ένα απόγευμα, και από τότε μας είπανε πολλά για αυτούς. Είπανε ότι ήταν μια ιδέα ενός 18χρονου, ήταν η αφορμή από τους Ισπανούς και από τις ανακοινώσεις τους για τους Έλληνες.


Ενημερωθήκαμε και ψάξαμε, προσέξαμε και την πραγματική λεπτομέρεια, το σύστημα τους έκανε γνωστούς παρασύροντας αυθόρμητα τον Ελληνικό λαό να αντιδράσει και να τους ακολουθήσει.


Το πρώτο τους εργαλείο ήταν το ΦΒ (φατσο βιβλίο), μετά το CNN που τους διαφήμισε και ακολούθησαν και τα Ελληνικά κανάλια. Στο διαδίκτυο ολόκληρη καμπάνια Live streaming  (απευθείας μεταδόσεις από την πλατεία Συντάγματος) και τρομερή οργάνωση.

Η δικιά μας συμμετοχή σε τρεις συγκεντρώσεις στην Αθήνα, ενάντια της "κάρτας του πολίτη", όχι μόνο δεν είχαν τόσο απήχηση, αλλά τα κανάλια  τις έπνιξαν, η προετοιμασία για αυτές ήταν πολλοί μήνες πριν, με κόστος αρκετά χιλιάδες ευρώ και τεράστια προσφορά από τους πολίτες. Αντίθετα από τους "Αγανακτισμένους" που σε ένα απόγευμα μάζεψαν χιλιάδες λαού και τους οργάνωσαν να παρευρεθούν όλοι στο Σύνταγμα. Δυστυχώς η "κάρτα του πολίτη" για πολλούς είναι συνυφασμένη με το 666 και τους φανατικούς θρησκόληπτους,για εμάς δεν είναι τίποτα παραπάνω από την ηλεκτρονική σκλαβιά και για αυτό δεν την αποδεχόμαστε.


Με το κίνημα των "Αγανακτισμένων" διακρίνουμε την δύναμη του διαδικτύου, όταν πολύ έξυπνα το χρησιμοποιείς για να παρασυρθεί ο κόσμος σαν να είναι πρόβατα προς την σφαγή. Βλέπουμε ένα πείραμα του συστήματος που μπορεί να επιβληθεί ακόμα και σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. 


Οι "Αγανακτισμένοι" ήταν μια ασφαλιστική βαλβίδα εκτόνωσης αλλά και η πηγή της απογοήτευσης για τον λαό, όταν μετά από μήνες "αγανάκτησης" τα αποτελέσματα ήταν τα ίδια, μάλιστα και ο πρωθυπουργός ειρωνικά συμφώνησε με όλο αυτό το ειρηνικό κίνημα. Ας μην ξεχνάμε επίσης ότι μας είπε πολλές φορές: ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ" και μας οδηγεί εκεί. Η κατάρρευση του αποτυχημένου οικονομικού συστήματος με την οργή του λαού θα φέρει σαν αποτέλεσμα την παγκόσμια οικονομική διακυβέρνηση σαν την μοναδική λύση στα διεθνή αλλά και εθνικά προβλήματα. 


Το βίντεο που έφτιαξαν οι φίλοι μας είναι αρκετά καλό, αλλά θα επιθυμούσαμε να προσθέσουμε ένα ακόμα βίντεο στο οποίο φαίνεται ότι το 2009 είναι η πρώτη χρονιά που κυβερνάει η Παγκόσμια κυβέρνηση των G20. Τι άλλο θέλουμε να δούμε και να ακούσουμε για να πεισθούμε ότι πάνε να μας ενώσουν σε μία Κυβέρνηση, σε ένα νόμισμα, σε ένα κράτος και μία θρησκεία. 


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημοφιλείς αναρτήσεις Τελευταίων 30 ημερών

VIDEO ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ MEGASFILIPPOS & APROGRAMMATISTA ΣΤΟ YOU TUBE

4'ΝΕW ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ (7' ΩΡΕΣ) 'ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ;;;ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΗΛΘΕΝ;;; ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...
Ο Κώστας Αδάμ είναι καθηγητής θεολόγος φιλόλογος, πνευματικο τέκνο του Μακαριστού Αρχιμανδρίτου πατρός Επιφανίου Θεοδωρόπουλου,και του Π. Αυγουστινου καντιωτη,είναι πάρα πολλά χρόνια ιεροκύρηκας της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής. Έχει διατελέσει λυκειάρχης στο Κορωπί. Είναι Μελετητης των Αγιων Πατερων Της Ορθοδοξιας Και Της Αγιας Γραφης,Ανθρωπος Με Αληθινο Προσωπικό Χριστιανικό Βίωμα.

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΤΗΡ ΣΑΒΒΑ ΑΧΙΛΛΕΩΣ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΕΠΙΣΚ.ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΗ.ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ
Οι βιντεοσκοπημένες Εκπομπές του Αναγνωστου Του Ραδιοφώνου Της Πειραϊκης Εκκλησίας Βασίλη Ατζακλή, Και Κάθε Παραγωγή Δική Του Θα προστίθεται Εδώ!.

Αντίβαρο

ΑΠΑΝΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Το Zωντανό Iστολόγιο

paterikoslogos.com - Δ. Συζητήσεις

Χριστιανική Φοιτητική Δράση

Orthodox Mission-Ορθόδοξη Ιεραποστολή

επικαιρότητα

ΛΙΣΤΑ (1') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΛΙΣΤΑ (2') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR

Madata.GR

Greek Alert

BBC News - Home

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ - ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΑ

ΠΑΤΕΡΙΚΑ