Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

«Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ. – ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ «ΓΕΙΤΟΝΕΣ» ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ…»!!!




ΕΝΑ ΠΑΡΑΞΕΝΟ (STRANGER) ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ
«Σε τριάντα μέρες η ζωή σας πρόκειται να αλλάξει». Λίγες μέρες πριν το Πάσχα του 2013 και ενώ κάθε μέρα η ζωή στην Ελλάδα γίνεται όλο και πιο δύσκολη, ένας ατέλειωτος Γολγοθάς, ένα περίεργο ηχητικό ντοκουμέντο που κυκλοφόρησε στις 10 Απριλίου στο διαδίκτυο, ήρθε να αναστατώσει και άλλο τον ήδη διαταραγμένο ύπνο των Ελλήνων.
Το πρωτοφανές αυτό ηχητικό το οποίο δεν έχει παρουσιαστεί από άλλες εφημερίδες ακόμα και πρώτη η «Ε.Ω» φέρνει στη δημοσιότητα, καθώς θεωρεί υποχρέωσή της να ενημερώνει τους αναγνώστες της και όλους τους πολίτες της χώρας για παν ενδεχόμενο, έχει ως τίτλο: «Ήρθε η ώρα», ενώ ο άνδρας που ακούγεται στο ηχητικό αυτοαποκαλείται «Stranger», σε ελεύθερη μετάφραση «Άγνωστος» ή «Παράξενος».
Τι λέει στο ντοκουμέντο ο «Άγνωστος;»
Προειδοποιεί!!!


Για όλα όσα φοβόμαστε ότι θα έρθουν και για όλα όσα κάποια σκοτεινά κέντρα αγωνίζονται να έρθουν.
Τα όσα ακούγονται σε αυτό το ηχητικό παρουσιάζονται σήμερα (με κάθε επιφύλαξη) επειδή εάν επιβεβαιωθεί έστω και στο 1/100, μπορεί να αποτρέψει από καταστάσεις πανικού, υστερίας ή και μακελειού, σε περίπτωση ραγδαίων εξελίξεων.

Ό,τι και αν γίνει, με όσα θα διαβάσετε παρακάτω μην τρομάξετε, μην πανικοβληθείτε, αλλά κρατήστε την ουσία του ηχητικού που αφορά την προετοιμασία σας σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Και είτε αυτά τα λόγια του άγνωστου άνδρα προέρχονται από κάποιον που γνωρίζει πολλά και θέλει να μας προειδοποιήσει, είτε από κάποιον που δουλεύει για σκοτεινά κέντρα και θέλει να μας απειλήσει, είτε από κάποιον που θέλει απλά να φοβίσει, είτε από κάποιον που θέλει να δημοσιοποιήσει τους φόβους του, το σημαντικό είναι ότι πλέον θα είμαστε έτοιμοι για όλα. Ό,τι και αν σημαίνει αυτό!
Και τώρα «ήρθε η ώρα», όπως λέει ο παράξενος άνδρας με το όνομα «Άγνωστος», να διαβάσετε τι φοβάται ότι θα γίνει σύντομα στην Ελλάδα: «Μέσα σε τριάντα μέρες, αρχής γενομένης από τις 10 Απριλίου του 2013, πρόκειται να γίνει κούρεμα των ελληνικών καταθέσεων. Όλες οι ελληνικές τράπεζες θα κλείσουν για μια εβδομάδα και το κούρεμα θα γίνει μέρα Παρασκευή, όπως και στην Κύπρο. Άρα, αποσύρετε εγκαίρως τα χρήματά σας και προλάβετε να κάνετε αυτό που πρέπει. Επίσης θα πρέπει να γνωρίζετε ότι ο Αντώνης Σαμαράς δεν θα βρίσκεται σύντομα στα πράγματα και τη θέση του θα πάρουν δυο άλλοι…, ενώ παράλληλα θα προκληθεί πανικός και οι τηλεπικοινωνίες και το Ίντερνετ για κάποιες μέρες δεν θα υφίστανται.
Εγώ δεν έχω να κερδίσω τίποτα από αυτή την ιστορία, όμως σας προειδοποιώ για να ενημερώσετε τις οικογένειές σας, τα παιδιά σας, τους δικούς σας, με τους οποίους πρέπει να βρείτε έναν κώδικα επικοινωνίας όταν δεν θα υπάρχουν τηλέφωνα και οι άλλες μορφές επικοινωνίας… Φύγετε και πηγαίνετε στο σούπερ – μάρκετ να αγοράσετε όσα περισσότερα τρόφιμα μπορείτε γιατί πρέπει να έχετε αποθέματα για αρκετές μέρες και όλα αυτά, ξανατονίζω, τα αναφέρω όχι για να φοβίσω… Και δε με νοιάζει αν θα με πιστέψετε, αλλά θα πρέπει να ξέρετε ότι και ο στρατός έχει γνώση για κάποια πιθανά γεγονότα. Όπως – και το λέω αυτό χωρίς να είμαι σίγουρος – για το γεγονός ότι κυκλοφορούν πληροφορίες που μιλούν για «επίσκεψη» των γειτόνων μας…
Τα πάντα μπορεί να αλλάξουν σε μια ώρα για όλους μας και σημασία έχει τι θα κάνετε όταν γύρω μας θα υπάρχει μόνο πανικός και αναστάτωση. Και έστω και μία τοις χιλίοις να κάνω λάθος, μάλλον είναι θέμα χρόνου. Δηλαδή θέμα ημερών ή ωρών να γίνουν πραγματικότητα αυτά τα εφιαλτικά σενάρια.
Γι’ αυτό προετοιμάσου. Οργάνωσε τους γύρω σου, την οικογένειά σου, βρες πού θα μένεις τις μέρες της «κρίσης» στην Ελλάδα. Διάλεξε αν θα μείνεις κλειδωμένος στο σπίτι σου ή αν θα φύγεις και θα πας να μείνεις σε κάποιους φίλους σου ή γνωστούς ή στο χωριό. Γιατί το σχέδιο πολέμου είναι πλέον ορατό.
Και μείνε με τους δικούς σου, φρόντισε για τους ηλικιωμένους, ενώ δεν πρέπει να ξεχάσεις να προμηθευτείς τα φάρμακα τα δικά σου και της οικογένειάς σου που θα πρέπει να κρατήσουν για έναν τουλάχιστον μήνα.
Τέλος, όπου και να μείνεις φτιάξε ομάδες. Στην πολυκατοικία, στη γειτονιά, στο χωριό… Και να θυμάσαι ότι μόνο με προσοχή και ψυχραιμία θα τα καταφέρεις…».
Διαβάζοντας όλα τα παραπάνω δεν γνωρίζω εάν φοβηθήκατε, εάν μεγάλωσαν οι ήδη υπάρχοντες φόβοι σας για το μέλλον της χώρας, εάν νιώσατε πιο προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσετε πιθανές και ανάλογες δυσοίωνες καταστάσεις. Τα όσα κατά καιρούς, πάντως, έχει δημοσιοποιήσει στο διαδίκτυο ο «Αγνωστος» φαίνεται να επιβεβαιώνονται, όπως για παράδειγμα η κρίση στην Κορεάτικη χερσόνησο!
Και είτε μιλάμε για έναν πιθανό εσωτερικό πόλεμο, είτε για έναν πιθανό εξωτερικό, είτε ακόμα για ταυτόχρονους, όλα μαρτυρούν ότι οι «περιπέτειες» για Ελλάδα, αλλά και για Κύπρο, δεν έχουν τελειωμό.
«Πόσο θα αντέξει αυτή η κοινωνία πριν εκραγεί; Η Ελλάδα βρίσκεται στα πρόθυρα εμφυλίου πολέμου, καθώς είναι θέμα χρόνου η συλλογική απελπισία να ξεσπάσει σε βία, που θα απλωθεί σε όλη τη χώρα» αναφέρει Γερμανός ψυχοθεραπευτής που επισκέφθηκε την Αθήνα με δημοσιογράφο της Frankfurter Allgemeine. Ο Γκέοργκ Πίπερ ειδικεύεται στην αντιμετώπιση ψυχικών τραυμάτων που προκαλούν καταστροφές και σοβαρά ατυχήματα και πέρασε αρκετές ημέρες στη χώρα μας εκπαιδεύοντας Έλληνες συναδέλφους του.
Στα όσα κατέληξε είναι δραματικά. Γυναίκες που έμειναν χωρίς ασφάλιση και γυρνούσαν από νοσοκομείο σε νοσοκομείο για να γεννήσουν, άνθρωποι που ανήκαν πριν από λίγα χρόνια στη μεσαία τάξη και έψαχναν σε κάδους για να φάνε.
Ο Γερμανός ειδικός κάνει λόγο επίσης για «έλλειψη κατανόησης» του φαινομένου από τους Ευρωπαίους ιθύνοντες, πράγμα στο οποίο συμβάλλουν και τα ΜΜΕ. «Αντί να μας βοηθήσουν (τα ΜΜΕ) να κατανοήσουμε τη βαρύτητα του φαινομένου, μας δείχνουν τη Μέρκελ να βγαίνει από μαύρες λιμουζίνες στο Βερολίνο, στις Βρυξέλλες ή αλλού, πηγαίνοντας από τη μία Σύνοδο στην άλλη».
Μιλώντας για την ελληνική κοινωνία ο Πίπερ κάνει λόγο για συλλογικό τραύμα. «Οι άνθρωποι ξεχειλίζουν από οργή την οποία μεταφέρουν στην οικογένειά τους. Οι νέοι μεταφέρουν την οργή στο δρόμο. Αυξάνεται ο αριθμός συμμοριών που επιτίθεται σε μετανάστες», αναφέρει.
«Σε τέτοιες δραματικές καταστάσεις όπως αυτή που ζει η Ελλάδα ο άνθρωπος γίνεται ένα είδος «κυνηγού». Η ανάγκη τον σπρώχνει στον παραλογισμό και την εγκληματικότητα. Η αλληλεγγύη αντικαθίσταται από τον ατομισμό».
Επίσης «για τραγική κατάσταση που μπορεί να οδηγήσει στα πρόθυρα μείζονος εθνικής αναταραχής, που θα καταλήξει σε εμφύλιο πόλεμο και πιθανόν μια κυβέρνηση μη δημοκρατικά εκλεγμένη η οποία όμως θα εξασφαλίσει την ασφάλεια και την ηρεμία αλλά και την εθνική υπερηφάνεια στους πολίτες της, βρίσκεται η Ελλάδα», υποστηρίζει άρθρο του διεθνούς απήχησης ιστότοπου huffingtonpost.com.
Ο αρθρογράφος Bill Frezza – επενδυτής επιχειρηματικών κεφαλαίων και συνεργάτης μεγάλων οικονομικών εντύπων διατυπώνει το ερώτημα “αν υπάρχει περίπτωση να δούμε έναν νέο Εμφύλιο Πόλεμο στην Ελλάδα. Και απαντά ο ίδιος καταφατικά: «Πόσος χρόνος χρειάζεται μέχρι η ταλαιπωρημένη και τρομοκρατημένη μεσαία τάξη να στηρίξει μια χούντα που υπόσχεται ασφάλεια; Κάποιος θα πρέπει να επαναφέρει την τάξη όταν τα γερμανικά χρήματα σταματήσουν να ρέουν διότι σίγουρα δεν θα σπεύσουν οι Γερμανοί στρατιώτες να αποκαταστήσουν την ειρήνη».
Ειδική αναφορά γίνεται στην άνοδο των εξωσυμβατικών πολιτικών δυνάμεων που σπεύδουν να καλύψουν το κενό πολιτικό κέντρο της Ελλάδας.Τέλος, δεν λείπουν οι αναφορές στις εφόδους που πραγματοποιούν κάποιοι σε δάση και πάρκα για να εξασφαλίσουν ξύλα για τζάκια και σόμπες, με την εμπρηστική διαπίστωση «Τα καλά νέα είναι ότι τώρα που τα δέντρα εξαφανίζονται, λιγότεροι Έλληνες θα κατηγορούν τους αδίστακτους εργολάβους ή τους Τούρκους πράκτορες ότι βάζουν φωτιά στα δάση».
Μας ειρωνεύονται ή όχι οι ξένοι, η αλήθεια είναι μία.
Κάποιοι γνωρίζουν τι συμβαίνει στην Ελλάδα. Επίσης, κάποιοι άλλοι φοβούνται για το τι μπορεί να συμβεί στην Ελλάδα. Άρα, μήπως κάποιοι προτιμούν να φοβίζουν ή να ανάψουν «φωτιές» οι ίδιοι από το να γίνουν εκείνοι παρανάλωμα του πυρός;
Ας μην ξεχνάμε ότι τον Μάρτιο που μας πέρασε και εν όψει της επίσκεψης Ευρωπαίων αξιωματούχων της Κομισιόν στην Αθήνα, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή φέρεται με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου να θέτει στα στελέχη της ζήτημα ασφαλείας τους κατά την παραμονή τους στην Αθήνα.
Το μήνυμα μεταφρασμένο στα ελληνικά είχε ως εξής:
«Αγαπητέ κύριε,
Αυτό το σημείωμα είναι εμπιστευτικό.
Υπάρχουν κάποιες επιπλέον πληροφορίες (μόνο προφορική διανομή), που έχουν έλθει σε γνώση των υπηρεσιών από κοινού με το προσωπικό του ΔΝΤ και αφορούν σε πληροφορίες που έχουν συλλεγεί σχετικά με βίαιες ταραχές στην Αθήνα τον Μάρτιο, με X νεκρούς.
Παράκληση για διακριτική μεταχείριση της παρούσας πληροφόρησης.
Προς ενημέρωσή σας, αυτή είναι η πρώτη ταξιδιωτική οδηγία που έχει ποτέ εκδοθεί από την Επιτροπή για την αποστολή των υπαλλήλων της σε ένα κράτος μέλος.
Με φιλικούς χαιρετισμούς.
Όσον αφορά την αποστολή σας στην Αθήνα, θα θέλαμε να σας στείλουμε μερικές συστάσεις και πρόσθετες πληροφορίες, σχετικά με τη διαμονή σας στην Αθήνα.
Αυτό που ακολουθεί είναι συμβουλές που συνιστώνται από τη Διεύθυνση Ασφαλείας».
ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ
«Πριν ξεκινήσετε, ενημερώστε την Αντιπροσωπεία και τη Διεύθυνση Ασφαλείας που θα ασχολείται με τις αποστολές στη χώρα.
Μείνετε ενημερωμένοι.
Λόγω των συχνών απεργιών, να είστε έτοιμοι να αλλάξετε τα σχέδια ταξιδιού ή των μεταφορικών μέσων.
Μείνετε μακριά από τις διαμαρτυρίες και διαδηλώσεις. (Σε μια πολιτικά ευαίσθητη χρονική στιγμή, ακόμα και μία ήπια αντίδραση μπορεί να παρερμηνευθεί από διαδηλωτές).
Σας συμβουλεύουμε να μην πάτε κοντά ή μέσα σε διαδηλώσεις, προκειμένου να αποκτήσετε πρόσβαση στο κτίριο όπου έχει προγραμματισθεί η συνάντησή σας. Αν χρειαστεί, ακυρώστε την συνάντησή σας.
Να γνωρίζετε και να αποφεύγετε μέρη όπου μαζεύονται ή διέρχονται συνήθως οι διαδηλωτές, όπως το Σύνταγμα, η Ομόνοια, η Κλαυθμώνος και οι περιοχές των Εξαρχείων και του Πολυτεχνείου.
Εάν βρεθείτε κατά τυχαίο τρόπο στη μέση μιας διαδήλωσης, αποφύγετε να τραβήξετε την προσοχή και αναζητήστε καταφύγιο στην πλησιέστερη εμπορική εγκατάσταση.
Μην στέκεστε δίπλα σε παράθυρα ή στην είσοδο του κτιρίου, παρατηρώντας την διαδήλωση. Η παρουσία σας μπορεί να προκαλέσει επιθετική αντίδραση από τους διαδηλωτές.
Για ασφαλή αναχώρηση, περιμένετε την διέλευση ή διάλυση της διαδήλωσης ή ακολουθήστε τις οδηγίες που δίνονται από το προσωπικό ασφαλείας.
Προσοχή σε έγγραφα, κονκάρδες, ταυτότητες ή άλλα αντικείμενα σε κοινή θέα που αποδεικνύουν τη σχέση σας με τα Ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα.
Αποφύγετε τη συζήτηση θεμάτων που αφορούν λεπτομέρειες της δουλειάς σας (αίθουσες συνεδριάσεων, όνομα ξενοδοχείου, καθώς και οποιαδήποτε προσωπική αναφορά πληροφοριών κλπ.) σε κοινόχρηστους χώρους, στο δρόμο, στο μετρό, όταν μιλάτε στο τηλέφωνο.
Να γνωρίζετε ότι μπορεί να σας ακούν.
Εάν είναι δυνατόν, αποφύγετε κρατήσεις σε ξενοδοχεία και ταξί με το όνομα της Επιτροπής.
Επινοήστε μια πληκτική “ιστορία ζωής”.
Ο οδηγός ταξί που θα σας μεταφέρει στο ξενοδοχείο σας ή ο ιδιοκτήτης του ψιλικατζίδικου ή περιπτέρου με τον οποίο θα έρθετε σε επαφή για μια μικρο-αγορά δεν χρειάζεται να γνωρίζουν ότι εργάζεστε για τα Ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα.
Αν ερωτηθείτε μιλήστε για το προηγούμενο επάγγελμά σας σαν να συνεχίζετε να το ασκείτε ή αναφερθείτε στο επάγγελμα ενός φίλου σας.
Χειριστείτε τα ύποπτα πακέτα με προσοχή.
Αν, όμως, πιστεύετε ότι είναι ύποπτο πακέτο (επειδή δεν έχει διεύθυνση επιστροφής, έχει μια παράξενη μυρωδιά ή περίεργους λεκέδες, έχει κορδόνι ή σύρμα που προεξέχει από το εσωτερικό, το περίβλημά του είναι τυλιγμένο με υπερβολικές ποσότητες, κολλητική ταινία ή κάτι άλλο σας κινήσει υποψίες), μην το ανοίξετε και ζητήστε επανέλεγχο από το προσωπικό ελέγχου.
Να γνωρίζετε καλά και να ακολουθείτε τις διαδικασίες έκτακτης ανάγκης.
Σε περίπτωση έκτακτων περιστατικών ακολουθήστε τις οδηγίες εκκένωσης του προσωπικού ασφαλείας.
Κρατήστε τηλεφωνικούς αριθμούς έκτακτης ανάγκης (αστυνομία, σημείο επαφής, ξενοδοχείο, συναδέλφους, κλπ.) διαθέσιμους ανά πάσα στιγμή.
Οι τοπικές γραμμές έκτακτης ανάγκης στην Ελλάδα είναι 100 για την Αστυνομία, 166 για ασθενοφόρο, και 199 για την πυροσβεστική.
Προσθέστε αυτούς τους αριθμούς στον κατάλογο του κινητού σας τηλεφώνου.
Παραμείνετε σε εγρήγορση.
Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στο περιβάλλον σας.
Αν νομίζετε ότι κάποιος σας ακολουθεί ή σας παρατηρεί, πηγαίνετε στον πλησιέστερο δημόσιο χώρο που είναι καλά φωτισμένος και κινούνται πολλοί άνθρωποι και καλέστε την αστυνομία.
Να αναφέρετε οποιαδήποτε ύποπτη συμπεριφορά».
Υ.Γ.: Τελικά, ποιος φοβάται ποιον; Οι «δυνάστες» μας εμάς ή εμείς τους δυνάστες μας;
Γράφει η Μέδουσα

www.elora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημοφιλείς αναρτήσεις Τελευταίων 30 ημερών

VIDEO ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ MEGASFILIPPOS & APROGRAMMATISTA ΣΤΟ YOU TUBE

4'ΝΕW ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ (7' ΩΡΕΣ) 'ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ;;;ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΗΛΘΕΝ;;; ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...
Ο Κώστας Αδάμ είναι καθηγητής θεολόγος φιλόλογος, πνευματικο τέκνο του Μακαριστού Αρχιμανδρίτου πατρός Επιφανίου Θεοδωρόπουλου,και του Π. Αυγουστινου καντιωτη,είναι πάρα πολλά χρόνια ιεροκύρηκας της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής. Έχει διατελέσει λυκειάρχης στο Κορωπί. Είναι Μελετητης των Αγιων Πατερων Της Ορθοδοξιας Και Της Αγιας Γραφης,Ανθρωπος Με Αληθινο Προσωπικό Χριστιανικό Βίωμα.

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΤΗΡ ΣΑΒΒΑ ΑΧΙΛΛΕΩΣ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΕΠΙΣΚ.ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΗ.ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ
Οι βιντεοσκοπημένες Εκπομπές του Αναγνωστου Του Ραδιοφώνου Της Πειραϊκης Εκκλησίας Βασίλη Ατζακλή, Και Κάθε Παραγωγή Δική Του Θα προστίθεται Εδώ!.

Αντίβαρο

ΑΠΑΝΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Το Zωντανό Iστολόγιο

paterikoslogos.com - Δ. Συζητήσεις

Χριστιανική Φοιτητική Δράση

Orthodox Mission-Ορθόδοξη Ιεραποστολή

επικαιρότητα

ΛΙΣΤΑ (1') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΛΙΣΤΑ (2') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR

Madata.GR

Greek Alert

BBC News - Home

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ - ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΑ

ΠΑΤΕΡΙΚΑ