Σάββατο 25 Μαΐου 2013

ΣΟΚ !!!OI ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟN ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ NOMO...


Αντιρατσιστικό-σοκ - Σκληροί χαρακτηρισμοί Βενιζέλου για Σαμαρά και οργή από τις εβραικές κοινότητες της Ευρώπης.


Eνα νέο μέτωπο με το Ισραήλ ανοίγει ο Ελληνας πρωθυπουργός αποσύροντας το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο κι αυτό ενώ επιχειρεί να προετοιμάσει το έδαφος για το κοινό ελληνοισραηλινό υπουργικό συμβούλιο.

Οι Ισραηλινοί με κάθε τρόπο, πολύ ανοιχτά και επιτακτικά έχουν ζητήσει από τον Σαμαρά να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή.
Μάλιστα σε ανακοίνωσή του το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο με ημερομηνία 17-5-2013 ζητεί από την "κυβέρνηση και τις δημοκρατικές πολιτικές δυνάμεις να υπερβούν τις μεταξύ τους διαφορές και να θωρακίσουν νομοθετικά τη δημοκρατία στη χώρα μας..."
Αντ΄αυτού βλέπουμε το Νομοσχέδιο να αποσύρεται μετ΄επαίνων του κ. Χαρ. Αθανασίου.
Από την Λειψία τώρα πηγές που πρόσκεινται στον Βενιζέλο υποστηρίζουν ότι ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ είναι αποφασισμένος να περάσει το αντιρατσιστικό Νομοσχέδιο ακόμη κι αν χρειασθεί -ανοίγουμε εισαγωγικά για να βάλουμε μέσα με κάθε επιφύλαξη τα δικά του λόγια όπως μας μεταφέρθηκαν- "να αντικατασταθεί αν χρειασθεί στην πρωθυπουργία ο ακροδεξιός Σαμαράς ακόμη κι αν πρέπει να πάμε σε εκλογές πριν τις γερμανικές!.."
Το σενάριο αυτό λέγεται ότι συζήτησαν οι Βενιζέλος Ζίγκμαρ Γκάμπριελ του SPD αυτές τις μέρες.
Οι Γερμανοί Σοσιαλδημοκράτες εκτιμούν ότι θα καταφέρουν τελικά να κερδίσουν την πρωτιά στις γερμανικές εκλογές του Σεπτεμβρίου.
Ακολoυθεί ολόκληρη η ανακοίνωση του KIS

Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος επισημαίνει ότι την εβδομάδα που πέρασε, υμνητές του Ναζισμού και ορκισμένοι αντισημίτες επιχειρούν να διαμορφώσουν κλίμα Αντισημιτισμού και να στρέψουν την ελληνική κοινή γνώμη εναντίον των Εβραίων, εκτοξεύοντας εναντίον τους ασύστολες κατηγορίες, βασιζόμενοι σε ναζιστικού χαρακτήρα στερεότυπα.

Όταν κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος υμνεί μέσα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, στο ίδιο το προπύργιο της Δημοκρατίας, τον Ναζισμό και όταν αρχηγός κόμματος εκτοξεύει εναντίον των Εβραίων ανυπόστατες και ψευδείς κατηγορίες, τότε ο ακραίος Αντισημιτισμός απλώνει ανενόχλητα τα πλοκάμια του υποθάλποντας τα ίδια τα θεμέλια της Δημοκρατίας.

Καλούμε την κυβέρνηση και τις δημοκρατικές πολιτικές δυνάμεις να υπερβούν τις μεταξύ τους διαφορές και να θωρακίσουν νομοθετικά τη δημοκρατία στη χώρα μας, να διασφαλίσουν την ισονομία των Ελλήνων πολιτών, όπως προβλέπεται από το Σύνταγμα της Ελληνικής Δημοκρατίας ανεξαρτήτως φυλής χρώματος ή θρησκείας, και να καταπολεμήσουν αποτελεσματικά κάθε απόπειρα αναβίωσης του Ναζισμού στην Ελλάδα. 
Τρικλοποδιά : Για να δούμε θα πέσει και πάλι ο αντωνάκης στα τέσσερα ;
Όσο για το γραφικό χοντρούλη βενιζέλο αν κάνει τώρα εκλογές ξέρει πολύ καλά ότι το ΠΑΣΟΚ μένει εκτός βουλής !
Όλο του το ζόρι με το ρατσιστικό νομοσχέδιο κατά των Ελλήνων που θέλει να ψηφιστεί είναι γιατί ξέρει ότι μόνο με τις ψήφους μεταναστών θα μπεί στη βουλή και θα γλιτώσει τη φυλάκα !
Το ίδιο ισχύει και για τον αριστερό του κώλ.. κουρέλη !
Για να δούμε τι θα γίνει ....
ΠΗΓΗ



ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (ΑΝΤΙ-ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ) ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ, ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΥ, ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ......... ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ !!!!!!!!!!!!!

ΑΥΤΟΙ ΠΙΕΖΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΑ ΠΟΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ (ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΥΡΙΩΣ ) ΣΥΝΤΑΣΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ......

ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ ΘΑ ΦΥΛΑΚΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΓΚΟΥΛΑΓΚ ΚΑΙ ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ !!!!!!!!!!!!!!!!

Οι Ισραηλινοί με κάθε τρόπο, πολύ ανοιχτά και επιτακτικά έχουν ζητήσει από τον Σαμαρά να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΧΟΥΝΤΟΝΟΜΟ ΘΑ ΔΙΩΧΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΚΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ !!! ΣΤΡΩΝΕΤΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΕΑ ΧΟΥΝΤΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΥΣ .... ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ......

Κωνσταντίνος Ελλάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημοφιλείς αναρτήσεις Τελευταίων 30 ημερών

VIDEO ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ MEGASFILIPPOS & APROGRAMMATISTA ΣΤΟ YOU TUBE

4'ΝΕW ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ (7' ΩΡΕΣ) 'ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ;;;ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΗΛΘΕΝ;;; ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...
Ο Κώστας Αδάμ είναι καθηγητής θεολόγος φιλόλογος, πνευματικο τέκνο του Μακαριστού Αρχιμανδρίτου πατρός Επιφανίου Θεοδωρόπουλου,και του Π. Αυγουστινου καντιωτη,είναι πάρα πολλά χρόνια ιεροκύρηκας της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής. Έχει διατελέσει λυκειάρχης στο Κορωπί. Είναι Μελετητης των Αγιων Πατερων Της Ορθοδοξιας Και Της Αγιας Γραφης,Ανθρωπος Με Αληθινο Προσωπικό Χριστιανικό Βίωμα.

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΤΗΡ ΣΑΒΒΑ ΑΧΙΛΛΕΩΣ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΕΠΙΣΚ.ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΗ.ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ
Οι βιντεοσκοπημένες Εκπομπές του Αναγνωστου Του Ραδιοφώνου Της Πειραϊκης Εκκλησίας Βασίλη Ατζακλή, Και Κάθε Παραγωγή Δική Του Θα προστίθεται Εδώ!.

Αντίβαρο

ΑΠΑΝΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Το Zωντανό Iστολόγιο

paterikoslogos.com - Δ. Συζητήσεις

Χριστιανική Φοιτητική Δράση

Orthodox Mission-Ορθόδοξη Ιεραποστολή

επικαιρότητα

ΛΙΣΤΑ (1') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΛΙΣΤΑ (2') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR

Madata.GR

Greek Alert

BBC News - Home

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ - ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΑ

ΠΑΤΕΡΙΚΑ