Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ Προς Σεβ. Μητρ. Πειραιώς κ.κ. Σεραφείμ : ( exeldim - Εξελικτική Δημιουργία) Αιρετική Σέκτα στον χώρο της Ορθοδόξου εκκλησίας της Ελλάδος;;;



Σεβασμιώτατε, Μητροπολῖτα
Πειραιώς κ.κ. Σεραφείμ 
Επειδή ένας αδελφός εν Χριστώ μας επληροφόρησε για την ύπαρξι, εις το Διαδίκτυο, της ιστοσελίδας http://exeldim.site40.net/index.html  δια της οποίας οι αυτοπροσδιοριζόμενοι «Συμβατιστές» (εκείνοι δηλ. οι Ορθόδοξοι οι οποίοι ‘παντρεύουν’ την θεωρία της Εξελίξεως με την αλήθειαν περί της Δημιουργίας όπως αυτή έχει κατατεθή εις την Αγίαν Γραφήν από τον θεόπνευστον Προφήτην Μωϋσήν, και οι οποίοι επίσης παρουσιάζουν ως αποδεκτή την θεωρία αυτή της Εξελίξεως από τους Πατέρες της Εκκλησίας, ως δήθεν την μέθοδο δια της οποίας ο Θεός εδημιούργησε τα υλικά όντα), δημιουργούν σύγχυσιν εις τους πιστούς Ορθοδόξους, και δη εις τους νέους, αναγκαζόμαστε  να σας δημοσιοποιήσουμε την ερευνα του αδελφου με ολα τα στοιχεια που προκύπτουν για το εν λόγω ζήτημα και θα παρακαλούσαμε απο σας μια απάντηση,
σας ευχαριστουμε εκ των προτέρων 
( Αγωνιζόμενοι συνειδητοι ορθόδοξοι χριστιανοί )  
______
________________
ΕΞΕΛΙΚΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ – EXELDIM
Ο Αδάμ είχε γονείς με αθάνατη ψυχή, κατ’ εικόνα Θεού, όπως και όλοι οι άνθρωποι που έζησαν, και πέθαναν πριν γεννηθεί ο Αδάμ, από την κατ΄εικόνα Θεού μητέρα του, και τον κατ΄εικόνα Θεού πατέρα του.
Ο Πατέρας και η μητέρα του Αδάμ, εξελίχθηκαν από τα κτήνη, και κάποτε έγιναν άνθρωποι μετά από την εξελικτική διαδικασία της φυσικής επιλογής, την εξέλιξης.
Ο άνθρωπος είναι ένα εξελιγμένο θηλαστικό, του οποίου η βιολογική εξέλιξη συνεχίζεται ακόμη και σήμερα, δεν είμαστε ολοκληρωμένοι βιολογικώς άνθρωποι.
Μετά από έρευνα στο διαδίκτυο, διαπιστώσαμε ότι επιχειρείται ύπουλος προσηλυτισμός, και διαδίδονται αιρετικές διδασκαλίες, οι οποίες είναι τελείως αντίθετες, και καταδικαστέες από την Ορθόδοξη Εκκλησία, και τελείως ασύμβατες προς την Ορθόδοξη πίστη που παραλάβαμε από τους Αγίους Πατέρες, την Αγία Γραφή, και την Ιερά Παράδοση της Εκκλησίας. Ο λόγος της κοινοποίησης αυτής, είναι η ενημέρωση των πιστών, ώστε να μη πέσουν θύματα της απάτης, και της παραπλάνησης, διότι αυτοί που προσηλυτίζουν στις αιρετικές αυτές διδασκαλίες, κινούνται εντός των κόλπων της Εκκλησίας, και ισχυρίζονται ότι οι διδασκαλίες τους, και οι ερμηνείες τους, είναι συμβατές, και απολύτως σύμφωνες, με την Ορθόδοξη πίστη. Η επικινδυνότητα της πλάνης αυτής, είναι μεγάλη λόγω του ότι προσπαθούν να την εντάξουν ως Ορθόδοξη διδασκαλία, ενώ στην πραγματικότητα είναι ένα αιρετικό και βλάσφημο κατασκεύασμα.
Επιγραμματικά, θα αναφέρουμε μερικά σημεία, αυτών των αιρετικών διδασκαλιών.
Τα ερωτήματα που θα μπορούσαμε να θέσουμε για το θέμα της Εξελικτικής Δημιουργίας – Exeldim είναι πάρα πολλά. Επιλέξαμε να θέσουμε τα βασικά ερωτήματα που μας απασχολούν, για να ενημερωθούν οι αδελφοί μας (κυρίως) διότι πρόκειται για μια αίρεση εντός της Εκκλησίας, αλλά αυτό που μας ενδιαφέρει περισσότερο, είναι η ενημέρωση των νέων παιδιών, των μαθητών, σπουδαστών, φοιτητών, και γενικώς των νέων ανθρώπων, ο οποίος είναι ο κεντρικός στόχος των αιρετικών της Exeldim, καθώς προσπαθούν να προσηλυτίσουν, μέσω αυτού του ανίερου παντρέματος της εξέλιξης του ανθρώπου από τα κτήνη, και της Ορθοδόξου αγιογραφικής διδασκαλίας, δηλαδή της Ιεράς Παραδόσεως της Εκκλησίας μας. Αυτό το ανίερο πάντρεμα, ακούει στο όνομα: Εξελικτική Δημιουργία – Exeldim.
Το κεντρικότερο δόγμα της Εξελικτικής Δημιουργίας – Exeldim είναι η ύπαρξη προαδαμιαίων ανθρώπων, δηλαδή ότι, ο Αδάμ γεννήθηκε από προαδαμιαίους ανθρώπους, είχε οικογένεια, είχε γονείς, έλαβε το άγιο πνεύμα μέσα στην κοιλιά της μάνας του όπως ο άγιος Ιωάννης ο Πρόδρομος δια θαύματος Κυρίου, και όταν ο Χριστός, μετά την σταύρωση, κατέβηκε στον άδη, αγίασε, και ανέστησε τους προαδαμιαίους ανθρώπους, μαζί με τους οποίους, και τους γονείς τους Αδάμ. Η γη έξω από τον κήπο της Εδέμ, και πριν πάρα πολλά χρόνια, κατοικούνταν από όντα που εξελισσόταν, και από αυτά τα όντα-ανθρώπους, γεννήθηκε ο Αδάμ. Σήμερα, αυτή την στιγμή, και εις το μέλλον, η εξέλιξή μας ΔΕΝ έχει σταματήσει, αλλά είμαστε όντα που συνεχώς εξελίσσονται, και ΔΕΝ είμαστε ολοκληρωμένοι άνθρωποι, άρα ο Χριστός ΔΕΝ έλαβε σάρκα ανθρώπου, όταν ενανθρώπησε. Η Αγία Γραφή ερμηνεύεται σωστά, ΜΟΝΟ από την Εξελικτική Δημιουργία – Exeldim, όσοι άγιοι δεν συμφωνούν με την Εξελικτική Δημιουργία – Exeldim, είναι αγράμματα γεροντάκια, και δεν πρέπει να τους δεχόμαστε, διότι δεν γνώριζαν τις επιστημονικές ανακαλύψεις σχετικά με την εξέλιξη του ανθρώπου. Η Αγία Γραφή δεν είναι αλάθητη, περιέχει πολλά λάθη, όπως και οι άγιοι δεν είναι αλάθητοι, και έχουν κάνει πολλά λάθη, ΔΕΝ πρέπει να τους ακούμε όταν αυτό που λένε έρχεται σε σύγκρουση με αυτό που λένε οι επιστήμονες, και οι επιστημονικές ανακαλύψεις. Δεν μας λένε αν ο Αδάμ γεννήθηκε εντός, ή εκτός της Εδέμ, αλλά μας διαβεβαιώνουν ότι μέσα στην κοιλιά της μάνας του έλαβε το άγιο πνεύμα όπως ο άγιος Ιωάννης. Δεν μας λένε για ποιο λόγο πέθαιναν οι προαδαμιαίοι άνθρωποι, δηλαδή λένε ότι πέθαιναν οι άνθρωποι επειδή ο Θεός ήθελε να πεθαίνουν, λόγω του ότι η αμαρτία εισήλθε εις τον κόσμο, και δια της αμαρτίας ο θάνατος, μετά την πτώση του Αδάμ. Δεν μας λένε με ποιον τρόπο θα κριθούν οι προαδαμιαίοι άνθρωποι από τον Χριστό, διότι για να κριθούν πρέπει να αμαρτήσουν πρώτα, και η αμαρτία εισήλθε μετά τον Αδάμ στον κόσμο.
Περιληπτικά αυτά είναι τα επιμέρους ερωτήματα, σχετικά με το κεντρικό δόγμα της Εξελικτικής Δημιουργίας – Exeldim το οποίο είναι η ύπαρξη προαδαμιαίων ανθρώπων, και η συνεχής και αδιάκοπη εξέλιξη του ζώου – άνθρωπος μέχρι τις ημέρες μας.
Το βασικό ερώτημα, με τα επιμέρους ερωτήματα, είναι τα εξής:
Βάσει της Ορθόδοξης Θεολογίας & διδασκαλίας, της Αγίας Γραφής, & της Ιεράς Παραδόσεως που παραλάβαμε από τους αγίους Πατέρες μας, είναι συμβατό, και αποδεκτό, το δόγμα περί προαδαμιαίων ανθρώπων, με την Ορθόδοξη Πίστη;;;
Ο Αδάμ γεννήθηκε από γονείς;;;
Ο Αδάμ έλαβε το άγιο πνεύμα μέσα στην κοιλιά της μάνας του, όπως ο άγιος Ιωάννης ο Βαπτιστής;;;
Ο Χριστός ανέστησε & αγίασε τους προαδαμιαίους ανθρώπους όταν κατέβηκε στον άδη;;;
Είστε ζώα που εξελίσσονται, ή είμαστε ολοκληρωμένοι άνθρωποι;;;
Αν τώρα βρισκόμαστε σε τροχιά εξέλιξης, και η εξέλιξη δεν έχει σταματήσει ποτέ, τότε ο Χριστός όταν ενανθρώπησε, μπορούμε να δεχτούμε ότι έλαβε σάρκα ζώου;;; Διότι ολοκληρωμένοι βιολογικά άνθρωποι (σύμφωνα με την Exeldim) δεν γίναμε ποτέ, και δεν είμαστε ούτε σήμερα.
Αυτό που θέλουμε, και ζητάμε τόσο καιρό να ξεκαθαριστεί, είναι το εξής: Η ύπαρξη προαδαμιαίων ανθρώπων, είναι αποδεκτή από την Ορθόδοξη Εκκλησία, διδασκαλία, και πίστη, ναι ή όχι; Είναι αίρεση;

Η Εξελικτική Δημιουργία – Exeldim, ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ;;;
Η ΕΞΕΛΙΚΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ – EXELDIM   ΕΙΝΑΙ ΑΙΡΕΣΗ;;;

_____________________________ 
1 Ο άνθρωπος είναι ζώο εξελιγμένο, κάποτε ήταν κτήνος δίχως νοημοσύνη. "Η Εξελικτική Δημιουργία (exeldim), πρεσβεύει ως δόγμα της, πως, πριν τον Αδάμ υπήρχαν άνθρωποι με αθάνατη ψυχή, και κατ΄εικόνα του Θεού, και ότι αυτοί εξελίχθηκαν από τα κτήνη μέχρι που έγιναν άνθρωποι, και μετά ο Θεός περίμενε να γεννηθεί ένας άξιος άνθρωπος, και τον διάλεξε για να γίνει ο Αδάμ. Ο Αδάμ είχε οικογένεια, μάνα, πατέρα, και άγνωστο πόσα αδέλφια, ή λοιπούς συγγενείς.[«γιατί να μπορούν οι άνθρωποι να έχουν αθάνατη ψυχή, και όχι και οι ζωώδεις πρόγονοί τους;» Είναι προφανές ότι υπήρξε κάποιος που ήταν το μεταβατικό στάδιο προς το κατ' εικόνα. Πίσω από αυτόν, ΔΕΝ υπήρξε νοήμον πλάσμα, που να μπορεί να έχει αθάνατη ψυχή. Το ότι τα ζώα δεν εξελίσσονται από τη μία στιγμή στην άλλη, ΔΕΝ είναι κάτι σαφές στην Εξελικτική θεωρία.] 
2 Ο Αδάμ έλαβε το Άγιο Πνεύμα την στιγμή της σύλληψης, μέσα στη μήτρα της μάνας του, ακριβώς όπως ο άγιος Ιωάννης ο Βαπτιστής. Έξω από τον Κήπο της Εδέμ ζούσαν πολλοί άνθρωποι, λαοί ολόκληροι.
[Η πεποίθηση όσων διαβάζουν την Αγία Γραφή με προχειρότητα, ή όσων προσκολλούνται σε ερμηνείες με βάση αρχαίες επιστημονικές υποθέσεις, ή αγνοώντας τις ανακαλύψεις της σύγχρονης επιστήμης, είναι ότι ο πρώτος άνθρωπος. Όμως ο Αδάμ δεν ήταν μόνος του στον πλανήτη. Ήταν μόνος του στον Παράδεισο, πριν ο Θεός του χαρίσει την Εύα. Αλλά στην γύρω περιοχή της Μεσοποταμίας, υπήρχαν ήδη πριν από αυτόν, λαοί ολόκληροι. Εδώ θα δούμε τις επιστημονικές αποδείξεις, (που δεν χωρούν αμφιβολία), για την καταγωγή του ανθρώπου από την Αφρική.]

Οι προαδαμιαιοι άνθρωποι, οι άνθρωποι που έζησαν πριν από τον Αδάμ, είχαν ψυχή αθάνατη κατά χάριν, λογική, και ελεύθερη.
Πιστεύετε στ' αλήθεια ότι υπήρξαν "Προαδαμιαίοι" άνθρωποι;
Ναι, το πιστεύουμε.
Κατά την κάθοδο τού Κυρίου μας στον Άδη, το Άγιο Πνεύμα δόθηκε στις ψυχές τού Άδη, και φυσικά και στους προαδαμιαίους (και στους γονείς τους Αδάμ), που βρίσκονταν εκεί, όπως και στους προ Χριστού μετα-αδαμιαίους.

6 Ο Αδάμ δηλαδή πλάσθηκε κατ' ευθείαν από τον Θεό, από λάσπη, ή είχε γονείς;
Είχε γονείς.

Ο Αδάμ έλαβε το Άγιο Πνεύμα όταν βρίσκονταν μέσα στην κοιλιά της μάνας του, όπως ο Άγιος Ιωάννης ο Βαπτιστής.

ΗΔΗ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ. Ήταν άνθρωποι (Εβραϊκά = αδάμ), πλασμένοι "κατ' εικόνα Θεού" κατά τη Γένεση, πριν το συγκεκριμένο πρόσωπο Αδάμ, γεννηθεί, και πριν λάβει το Άγιο Πνεύμα.

Ίσως στο μέλλον, μάθουμε κατά προσέγγισιν τον χρόνο αυτού τού πρώτου κατ' εικόνα δημιουργημένου - εξελιγμένου ανθρώπου, όταν γίνει δυνατό να εξαχθεί και να αποκωδικοποιηθεί το DNA από προηγούμενα είδη ανθρώπων που σήμερα δεν υπάρχουν. Τότε θα ξέρουμε περίπου ποιο ήταν εκείνο το πρώτο είδος που είχε νοήμονα, ελεύθερη και αθάνατη κατ' εικόνα τού Θεού ψυχή.

10 Το σώμα τού ανθρώπου, βιολογικά, εξελίχθηκε με βάση το γονιδίωμα τού πιθήκου.

11 Η Θεοτόκος Παναγία είναι το ίδιο, ίση με τον Αδάμ, ο Θεός περίμενε να γεννηθεί μια ΠΑΝΑΓΙΑ, για να την κάνει Θεοτόκο, και έτσι έγινε με την Παναγία, όπως περίμενε να γεννηθεί ένας άξιος άνθρωπος, και διάλεξε τον Αδάμ για αυτή την τιμητική θέση. Άλλωστε, όπως έδειξε η συνέχεια της ιστορίας, μια θέση τιμής από τον Θεό, είναι ταυτόχρονα και θέση ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ και όχι λόγο για καύχηση κανενός (και η θέση της Παναγίας).

12 Τους προαδαμιαίους (και τους γονείς του Αδάμ), τους κατήχησε, τους αγίασε, και τους ανέστησε ο Ιησούς Χριστός, όταν κατέβηκε στον Άδη μετά την ταφή Του.

13 Τώρα ζούμε στην 6η Δημιουργική ημέρα, η εξέλιξη του ανθρώπου συνεχίζεται τώρα. Είμαστε ζώα σε τροχιά εξελίξεως. Η 7η Δημιουργική ημέρα νοείται πνευματικά, ο Αδάμ και η Εύα ζούσαν ταυτόχρονα στην 6η και την 7η Δημιουργική ημέρα.

14 Την έκτη μέρα της δημιουργίας, ο Θεός δημιούργησε δια της εξελίξεως των ειδών, τα θηλαστικά. 
Όταν γράφει την λέξη: "θηλαστικά" εννοεί τα ζώα ΚΑΙ τον άνθρωπο.

Ακριβώς το ίδιο, υποστηρίζει η ιστοσελίδα ΟΟΔΕ, δηλαδή την εξέλιξη των θηλαστικών, που όπως διαβάσαμε στην σελίδα exeldim, τα θηλαστικά είναι τα ζώα, και ένα από τα ζώα αυτά, είναι ΚΑΙ ο άνθρωπος. 

Αυτό αναγράφεται στο άρθρο της ΟΟΔΕ, εδώ:

15 η Αγία Γραφή ερμηνεύεται σωστά ΜΟΝΟ από την exeldim, δηλαδή από τους ερμηνευτές, και ιδρυτές, της αίρεσης της Εξελικτικής Δημιουργίας. Μόνο αυτοί (ισχυρίζονται) ερμηνεύουν σωστά την Αγία Γραφή, και όχι η Εκκλησία, και οι Πατέρες της Εκκλησίας. 
_____________________________________
  
Σκοτεινός λαβύρινθος, και χάος αιρέσεων και αντιχριστιανικών ερμηνειών. Γενικώς ισχύουν τα εξής: 
Ο Θεός έκανε την μεγάλη έκρηξη και μέσω της Εξέλιξης διαμόρφωσε τις συνθήκες εμφάνισης της ζωής από την νεκρή ύλη. Η ζωή οργανώθηκε από τον Θεό από απλούστερες σε πιο σύνθετες μορφές. Η μία μορφή ζωής προήλθε από την άλλη. Έτσι φτάνουμε στο σημείο που από τους πιθήκους μέσω εξέλιξης εμφανίζονται οι άνθρωποι! 

Έτσι θέλησε ο Θεός να δημιουργήσει τους Ανθρώπους. Από τα κτήνη, όχι απευθείας από την γη όπως λαθεμένα πίστεψαν οι Πατέρες της Εκκλησίας. Οι άνθρωποι που προήλθαν από τα κτήνη γεννούσαν και πέθαιναν κ.τ.λ Κάποια στιγμή γεννήθηκε ο Αδάμ ένας άνθρωπος που τον επέλεξε ο Θεός για να του δώσει το Άγιο πνεύμα. Και του το έδωσε με το εμφύσημα. 
Ο Αδάμ ζωοποιήθηκε βιολογικά και πνευματικά, έλαβε το Άγιο Πνεύμα μέσα στην κοιλιά της μάνας του κατά την στιγμή της συλλήψεως στη μήτρα.
Έτσι ο Αδάμ έγινε ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ εκτός από βιολογικά ζωντανός, ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ζωντανός. Όμως ο Αδάμ ήταν ο μόνος πνευματικά ζωντανός άνθρωπος οι υπόλοιποι ήταν πνευματικά νεκροί και μόνο βιολογικά ζούσαν. Ο Θεός αποφάσισε τότε να δημιουργήσει την Εύα για να την δώσει στον Αδάμ. Για άγνωστο λόγο ο Θεός δεν έδωσε εμφύσημα σε κάποια γυναίκα από αυτές που ζούσαν την εποχή του Αδάμ ώστε να την καταστήσει και αυτή πνευματικά ζωντανή όπως έπραξε με τον ίδιο τον Αδάμ. Ο Θεός αποφάσισε να δράσει διαφορετικά αυτή τη φορά ! Δημιούργησε απευθείας από την πλευρά του Αδάμ την Εύα ! Ούτε εξέλιξη υπήρξε στην δημιουργία της Εύας ούτε εμφύσημα !!!

Συνεπώς: Ο Αδάμ έχει γονείς ενώ η Εύα δεν έχει γονείς !!! 

Η ανθρωπότητα δημιουργήθηκε με δύο τρόπους. Πρώτον με δημιουργία μέσω εξέλιξης από τον πίθηκο και δεύτερον χωρίς εξέλιξη με απευθείας δημιουργική ενέργεια του Θεού!!!
Οι απόγονοι του Αδάμ και της Εύας είναι απόγονοι ανθρώπου που εξελίχθηκε από πιθήκους και ανθρώπου που δεν εξελίχθηκε από πιθήκους!
Διότι ο Αδάμ γεννήθηκε από εξελιγμένους από τον πίθηκο γονείς, ενώ η Εύα ΔΕΝ γεννήθηκε από γονείς, αλλά την έπλασε ο Θεός.
Στην πραγματικότητα διδάσκει την σε ΤΡΕΙΣ ΦΑΣΕΙΣ δημιουργία των ανθρώπων! Πρώτη φάση η βιολογική δημιουργία μέσω εξέλιξης. Δεύτερη φάση το εμφύσημα για την πνευματική ζωοποίηση και τέλος, Τρίτη φάση η δημιουργία της Εύας απευθείας από τον Αδάμ ΧΩΡΙΣ ΕΞΕΛΙΞΗ! 
Ούτε οι Πατέρες, ούτε η Αγία Γραφή, ούτε η Επιστήμη λέγουν τέτοια πράγματα. 
Η ΕΞΕΛΙΚΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ διδάσκει ότι το «κατ ' εικόνα» σημαίνει ΜΟΝΟ την βιολογική δημιουργία του ανθρώπου από τον Θεό μέσω εξέλιξης από τον πίθηκο.
Παράλληλα, οι προαδαμιαίοι άνθρωποι έχουν αθάνατη ψυχή, κατά χάρη, έχουν το κατ’ εικόνα. Ο Αδάμ δεν ήταν ο πρώτος άνθρωπος που είχε το κατ΄εικόνα, το είχαν και οι γονείς του, καθώς και όλοι του οι συγγενείς, και όλοι οι άνθρωποι που ζούσαν πριν τον Αδάμ.
Οι προαδαμιαίοι άνθρωποι πέθαιναν επειδή ο Θεός τους θανάτωσε, άδικα επειδή δεν είχαν το καθ’ ομοίωσιν, είχαν μόνο το κατ΄εικόνα, και είχαν αθάνατη ψυχή, όπως και οι γονείς του Αδάμ.
Η αίρεση της ΕΞΕΛΙΚΤΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ στην προσπάθειά της να παρερμηνεύσει την Αγία Γραφή και να διδάξει την κακοδοξία περί δήθεν χρονικής απόστασης ανάμεσα στα υποτιθέμενα στάδια της ανθρώπινης δημιουργίας καταφεύγει στην εξής πονηρή μεθοδολογία:
Παρερμηνεύει το εδάφιο Γένεση 1:26 :
« και είπεν ο Θεός ποιήσωμεν άνθρωπον κατ ' εικόνα ημετέραν και καθ 'ομοίωσιν» Γεν. 1:26. 
Αρνείται η ΕΞΕΛΙΚΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ότι οι φράσεις κατ ' εικόνα / καθ 'ομοίωσιν του εδαφίου είναι Εβραϊκός συνωνυμικός παραλληλισμός. Αυτό το κάνει γιατί θέλει να δώσει στις φράσεις αυτές ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΝΟΗΜΑ από αυτό που έχουν. Αν δεχτεί όμως ότι έχουμε συνωνυμικό παραλληλισμό αυτή η προσπάθεια της πέφτει στο κενό.  
Η ΕΞΕΛΙΚΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ διδάσκει ότι το «κατ ' εικόνα» σημαίνει ΜΟΝΟ την βιολογική δημιουργία του ανθρώπου από τον Θεό μέσω εξέλιξης από τον πίθηκο ! Το δε «καθ 'ομοίωσιν» σημαίνει ΜΟΝΟ την πνευματική ζωοποίηση του ήδη βιολογικά ζώντος ανθρώπου. Όπως καταλαβαίνεις αναγνώστη, η βιολογική και πνευματική ζωοποίηση είναι κάτι τελείως διαφορετικό και μάλιστα οι δύο αυτές ζωοποιήσεις απέχουν χρονικά σύμφωνα με την εν λόγω αίρεση χιλιάδες χρόνια ! Αυτός λοιπόν είναι ο λόγος που η ΕΞΕΛΙΚΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ πολεμά τον Εβραϊκό συνωνυμικό παραλληλισμό του εδαφίου.
______________________________ 
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο ιστολόγιο: 
ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ

1 σχόλιο:

  1. αιρεση ειναι η εγκληματικη σιωπη .... υποκρυπτουν τη δικογραφια του κακουργηματος ΕΣΧΑΤΗς ΠΡΟΔΟΣΙΑς που εχει η δικαιοσυνη σχηματισει κατα των πολιτικων ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΟΙ ΚΛΗΡΙΚΟΙ ..... ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΔΕς . τα νομιμα ειναι οι λυσεις ..... Εχει φροντησει η δικαιοσυνη για αυτα . εχει διατυπωσει κατηγοριες για το κακουργημα της εσχατης προδοσιας κατα των πολιτικων . Στο χεριμας ειναι να βγουμε στους δρομους και να απαιτησουμε τις προβλεπομενες απο το νομο ποινικες διωξεις . ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΗΤΗς (χωρις την συνδρομη μας) Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΔΙΟΤΙ ΤΕΛΕΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ ΕΧΡΘΟΥ . des **ΟΤΑΝ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ .... ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΡΑΓΙΑΔΙΚΟΣ .... ΚΑΙ ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΣΚΙΟ ΤΟΥ ΑΚΟΜΑ .... ΤΟΤΕ ΑΥΤΟ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΘΕ ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΥΚΑΙΟΣΥΝΗ ***

    .. Μόνον με τούτη τη πράξη είναι που αντιδρούμε για την καταπατηση και την κατοχή του υπάρχοντος συντάγματος . Με επίσημη και στην πραξη ΑΝΤΙΔΡΣΗ δηλαδή. Και οχι με προφορική .δΗΛΑΔΗ του κώλου που δεν δίνει κανείς σημασία . .. δες .ΤΙ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ****... Δηλώνω ενόρκως προς την εφορία , προς κάθε ενδιαφερόμενη αρχη και προς κάθε φυσικό πρόσωπο , οτι απο σήμερα και καθ΄όλη τη διάρκεια που η πατρίδα μου , το σύνταγμά της και η δημοκρατία της τελούν υπο την κατοχή του εχθρού και της κομματοκρατίας , θα πολεμήσω μέχρι τελικής πτώσης τον όποιον αποπειραθεί ή σκεφθεί να επιβάλει σε μενα ή τους συμπολίτες μου την εφαρμογή του νόμου εκείνου ο οποίος έχει θεσπιστεί μέσω κατοχής απο επίορκους νομοθέτες πολιτικούς και κατηγορουμένους απο τη δικαιοσύνη για το κακούργημα της εσχάτης προδοσίας .***..
    *** κυριε εισαγγελευ, εγω και οι συμπολίτες μου απαιτούμε απο τις ένοπλες δυνάμεις να μας παραδώσουν εγκαίρως τον οπλισμό και το εθνόσημο Επίσης να μας επιστραφούν οι φόροι που έχουμε απο τις 24\11\2011 εως και σήμερα , πληρώσει για τις μηνιαίες απολαβές των.**
    διάβασε τα έντονα γράμματα .

    ΈΓΚΑΙΡΑ___ΚΑΤΑΘΈΣΤΕ ΤΗΝ ΙΕΡΉ ΔΗΛΩΣΗ,__ (ή κάποια άλλη ανάλογη), είτε ομαδικά είτε μεμονωμένα στο ΑΤ της περιοχής σας ,
    πείτε στον αξιωματικό υπηρεσίας οτι **υποχρεούμαι απ το νόμο και απ το σύνταγμα να σας καταθέσω και να σας ενημερώσω επισήμως για τούτα εδω
    .(δε χρειάζεται να πληρώσετε παράβολο για την κατάθεσή της και κρατείστε(ό π ω σ δ ή π ο τ ε) τουλάχιστο ενα επικυρωμένο απ την αστυνομία αντίγραφο των όσων καταθέσατε

    δείτε εδώ μία η οποια ειναι επικυρωμένη και δεκτή απ την εισαγγελία πρωτοδικών .
    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10200375216642918&set=pb.1230303395.-2207520000.1378623366.&type=3&theater

    δείτε εδώ μία η οποία είναι επικυρωμένη και δεκτή απ την Ελληνική αστυνομία .
    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=4877640178765&set=pb.1230303395.-2207520000.1378660061.&type=3&theater .........ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ, ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ Μ ΤΗΝ ΕΚΤΥΠΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ . .....https://www.facebook.com/notes/tasos-mastrogiannis/ιερη-δηλωση-εφαρμογησ-του-αρθρου-120-και-καταγγελια-κατα-του-απο-24112011-διαρκο/422877021088985....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημοφιλείς αναρτήσεις Τελευταίων 30 ημερών

VIDEO ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ MEGASFILIPPOS & APROGRAMMATISTA ΣΤΟ YOU TUBE

4'ΝΕW ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ (7' ΩΡΕΣ) 'ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ;;;ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΗΛΘΕΝ;;; ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...
Ο Κώστας Αδάμ είναι καθηγητής θεολόγος φιλόλογος, πνευματικο τέκνο του Μακαριστού Αρχιμανδρίτου πατρός Επιφανίου Θεοδωρόπουλου,και του Π. Αυγουστινου καντιωτη,είναι πάρα πολλά χρόνια ιεροκύρηκας της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής. Έχει διατελέσει λυκειάρχης στο Κορωπί. Είναι Μελετητης των Αγιων Πατερων Της Ορθοδοξιας Και Της Αγιας Γραφης,Ανθρωπος Με Αληθινο Προσωπικό Χριστιανικό Βίωμα.

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΤΗΡ ΣΑΒΒΑ ΑΧΙΛΛΕΩΣ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΕΠΙΣΚ.ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΗ.ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ
Οι βιντεοσκοπημένες Εκπομπές του Αναγνωστου Του Ραδιοφώνου Της Πειραϊκης Εκκλησίας Βασίλη Ατζακλή, Και Κάθε Παραγωγή Δική Του Θα προστίθεται Εδώ!.

Αντίβαρο

ΑΠΑΝΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Το Zωντανό Iστολόγιο

paterikoslogos.com - Δ. Συζητήσεις

Χριστιανική Φοιτητική Δράση

Orthodox Mission-Ορθόδοξη Ιεραποστολή

επικαιρότητα

ΛΙΣΤΑ (1') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΛΙΣΤΑ (2') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR

Madata.GR

Greek Alert

BBC News - Home

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ - ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΑ

ΠΑΤΕΡΙΚΑ