Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Απο το Νοτο θα χτυπήσει ο Πουτιν !

Ως παγκόσμιος ήρωας θα χτυπήσει ο Πουτιν στο Ιράκ, όταν οι ισλαμοφασιστες χρησιμοποιήσουν τα οπλα μαζικής καταστροφής που πηραν απο τις εγκαταστάσεις.
Το 2014 θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η πιο ενεργή χρονία στο επίδεδο των παγκόσμιων ανακατατάξεων στην παγκοσμια σκακίερα.
Η Συρια, το Ιρακ οι χώρες του Μαγκρεμπ είναι εν βρασμώ με τους Ισλαμιστές να έχουν μέχρι στιγμής την πρωτοβουλία των κινήσεων και η κρίση στην Ουκρανία απέχει πολύ ακόμη από την λύση.

Ο παίχτες της παγκόσμιας κοινότητα ΗΠΑ, Κίνα, Γερμανία-ΕΕ, Ρωσία και ριζοσπασικό Ισλάμ κινούν τα πίονια τους στην παγκόσμια σκακίερα και η παγκόσμια κοινότητα παρακολουθεί με ανησυχία τα τεκτενόμενα για το τι μέλλει γεννέσεθαι.
Η χθεσινή επανέναρξη των εχθροπραξιών στην λωρίδα της Γάζας δείχνει οτι ο κόσμος είναι σε μια συνεχή ένταση.
Οι μικρές περιφερειακές αψιμαχίες ειναι αυτό που βλέπουμε όλοι στις μεταδόσεις των διεθνών πρακτορείων ειδήσεων.
Αυτό δεν βλέπουμε είναι προθέσεις των μεγάλων δυναμεων και οι επόμενες κινήσεις τους που μπορουν να κλιμάκωσουν ή αποκλιμακώσουν την ένταση.
Ολοι περίμεναν το περασμένο Φεβρουάριο τον Πούτιν να επέμβει ανοικτά στην Ουκρανία όπως είχε κάνει στην Γεωργία. Αλλά ετσι θα έχανε και την νομιμοποιήση της αυτοδιάθεσης που απολαμβάνει σήμερα η Ταυρίδα αλλά και τους Ουκρανούς δημοκρατικούς πολίτες που στενάζουν κάτω από τους Νεοναζί της Ουκρανικής Κυβέρνησης και της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Η Ρωσία και η Ουκρανία έχουν βαθείς ιστορικούς δεσμούς που χρονολογούνται από τους Ρως του Κιέβου γιατι να τους σπάσει τώρα ανεπιστρεπτι λόγω μονον των Νεοναζί ;
Ο Πόυτιν δεν είναι χθεσινός, ξέρει να παίζει τον πολεμο της προπαγάνδας τό ίδιο καλά με τους Δυτικούς.
Γνωρίζει ότι αν επέμβει ανοιχτά στην Ουκρανία το ΝΑΤΟ, οι ΗΠΑ και η Γερμανία-ΕΕ τον περιμένουν στην γωνία να τον παρουσιάσουν ώς εισβολέα, ενώ στην πραγματικότητα οι δυτικοί είναι αυτοί που ζέσταιναν τους κινητήρες των Αεροσκαφών τους και ο Πούτιν δεν έπεσε στην φάκα.
Οπως έκανε και με τις διαπραγματεύσεις με την Συρία και έφερε την έστω προσωρινή ειρήνη όταν οι ΗΠΑ σχεδίαζαν επέμβαση για μήνες !
Ο Πούτιν δεν θα επέμβει στην Ουκρανία για όλους τους άνωθι λόγους και το παιχνίδι μέχρι στιγμής του «βγαίνει» σε όλα τα επίπεδα. Και επικοινωνιακά και επιχειρησιακά.
Ο προθέσεις του Πούτιν ξεφεύγουν από μια Ρωσσία απλά περιφερειακή δύναμη, γνωρίζει ότι είναι ο προμαχώνας της Ορθοδοξίας, αλλά και όλης της Χριστιανικής Δύσης απέναντι στον συνεχώς επεκτηνόμενο Ισλαμικό Φονταμενταλισμό και μάλιστα στο υπογάστριο της Ρωσσικης σφαίρας επιρροής στα νότια της Ουκρανίας.
Μια επέμβαση της Ρωσσίας στην Συρία και στο Ιρακ θα εχει πολλάπλα οφέλη και θα αναδείξει την θέληση και τις δυνατότητες ανάκμψης της Ρωσσίας ξανά σε παγκόσμια δύναμη΄.
Πρώτον θα προστατεύσει τους ίδιους του Ιρακινούς και τους Σύριους από τους ισλαμοφασίστες της Τζιχαντ και της ISIS
Δευτερον θα προστευεσει όλο το Χριστιανικό κόσμο και την Ευρώπη από την επέλαση του ακραίου Ισλάμ.
Τρίτον θα αποδείξει ότι έχει την θέληση αλλα και τις δυνατότητες να προστατεύσει τα συμφέροντα τους παντού στον κόσμο.
Τέταρτο θα δημιουργήσει το στρατηγικό βάθος που χρειάζεται ωστε να προστατεύσει τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της Ουκρανίας
και πέμπτον θα μεταφέρει το μέτωπο με το Ισλαμ μακρία από την Ρωσσία και εξαλείφοντας μια μελλοντική αναζωπύρωση στη Τσετσενια
Αλλά το σπουδαιότερο θα έχει την ολη την παγκόσμια κοινή γνώμη με το μέρος του αν καταφερει να βρει το πυρηνικό υλικό και τα χημικά όπλα που έχουν στα χέρια τους οι Ισλαμοφασίστες του Ιρακ και απειλει με ραδιενεργό ολοκαύτωμα οπουδήποτε στον κόσμο !
Τέλος η ΕΕ και οι ΗΠΑ θα αναγκαστούν δεχθούν και τα τετελεσμένα στην Ουκρανία γιατί θα τους αφαιρέσει όλα τα προπαγανδιστικά επιχειρήματα περι παρεμβατικής Ρωσσίας, όταν αυτή θα είναι μονή που τόλμησε να αντιμετωπίσει τις Ισλαμικές βαρβαρότητες.

'ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΚΑΙ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ'' ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ( ΘΕΟΛΟΓΟΣ - ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ )
'ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ'' ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ (ΘΕΟΛΟΓΟΣ - ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ )
ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ ΙΩΑΝΝΟΥ
(ΚΕΦΑΛΑΙΟ 9 )
Η έκτη σάλπιγγα
13 Καὶ ὁ ἕκτος ἄγγελος ἐσάλπισε· καὶ ἤκουσα φωνὴν μίαν ἐκ τῶν τεσσάρων κεράτων τοῦ θυσιαστηρίου τοῦ χρυσοῦ τοῦ ἐνώπιον τοῦ Θεοῦ, 
14 λέγοντος τῷ ἕκτῳ ἀγγέλῳ· ὁ ἔχων τὴν σάλπιγγα, λῦσον τοὺς τέσσαρας ἀγγέλους τοὺς δεδεμένους ἐπὶ τῷ ποταμῷ τῷ μεγάλῳ Εὐφράτῃ. 
15 καὶ ἐλύθησαν οἱ τέσσαρες ἄγγελοι οἱ ἡτοιμασμένοι εἰς τὴν ὥραν καὶ εἰς τὴν ἡμέραν καὶ μῆνα καὶ ἐνιαυτόν, ἵνα ἀποκτείνωσι τὸ τρίτον τῶν ἀνθρώπων. 
16 καὶ ὁ ἀριθμὸς τῶν στρατευμάτων τοῦ ἵππου δύο μυριάδες μυριάδων· ἤκουσα τὸν ἀριθμὸν αὐτῶν. 
17 καὶ οὕτως εἶδον τοὺς ἵππους ἐν τῇ ὁράσει καὶ τοὺς καθημένους ἐπ᾿ αὐτῶν, ἔχοντας θώρακας πυρίνους καὶ ὑακινθίνους καὶ θειώδεις· καὶ αἱ κεφαλαὶ τῶν ἵππων ὡς κεφαλαὶ λεόντων, καὶ ἐκ τῶν στομάτων αὐτῶν ἐκπορεύεται πῦρ καὶ καπνὸς καὶ θεῖον. 
18 ἀπὸ τῶν τριῶν πληγῶν τούτων ἀπεκτάνθησαν τὸ τρίτον τῶν ἀνθρώπων, ἐκ τοῦ πυρὸς καὶ τοῦ καπνοῦ καὶ τοῦ θείου τοῦ ἐκπορευομένου ἐκ τῶν στομάτων αὐτῶν. 
19 ἡ γὰρ ἐξουσία τῶν ἵππων ἐν τῷ στόματι αὐτῶν ἐστι καὶ ἐν ταῖς οὐραῖς αὐτῶν· αἱ γὰρ οὐραὶ αὐτῶν ὅμοιαι ὄφεσιν, ἔχουσαι κεφαλάς, καὶ ἐν αὐταῖς ἀδικοῦσι. 
20 καὶ οἱ λοιποὶ τῶν ἀνθρώπων, οἳ οὐκ ἀπεκτάνθησαν ἐν ταῖς πληγαῖς ταύταις, οὐ μετενόησαν ἐκ τῶν ἔργων τῶν χειρῶν αὐτῶν, ἵνα μὴ προσκυνήσωσι τὰ δαιμόνια καὶ τὰ εἴδωλα τὰ χρυσᾶ καὶ τὰ ἀργυρᾶ καὶ τὰ χαλκᾶ καὶ τὰ λίθινα καὶ τὰ ξύλινα, ἃ οὔτε βλέπειν δύναται οὔτε ἀκούειν οὔτε περιπατεῖν, 
21 καὶ οὐ μετενόησαν ἐκ τῶν φόνων αὐτῶν οὔτε ἐκ τῶν φαρμακειῶν αὐτῶν οὔτε ἐκ τῆς πορνείας αὐτῶν οὔτε ἐκ τῶν κλεμμάτων αὐτῶν. 
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ
13 Και ο έκτος άγγελος σάλπισε: και άκουσα μία φωνή από τα τέσσερα κέρατα του θυσιαστηρίου του χρυσού, που είναι μπροστά στο Θεό, 
14 να λέει στον έκτο άγγελο που έχει τη σάλπιγγα: «Λύσε τους τέσσερις αγγέλους τους δεμένους πάνω στον ποταμό το μεγάλο, τον Ευφράτη». 
15 Και λύθηκαν οι τέσσερις άγγελοι, οι ετοιμασμένοι γι’ αυτήν την ώρα και ημέρα και μήνα και έτος, για να σκοτώσουν το ένα τρίτο των ανθρώπων. 
16 Και ο αριθμός των στρατευμάτων του ιππικού είναι διακόσια εκατομμύρια. άκουσα τον αριθμό τους. 
17 Και έτσι είδα τους ίππους στο όραμα και αυτούς που κάθονται πάνω τους: να έχουν θώρακες πύρινους και υακίνθινους και θειαφένιους. και τα κεφάλια των ίππων σαν κεφάλια λιονταριών, και από τα στόματά τους εκπορεύεται φωτιά και καπνός και θειάφι. 
18 Από τις τρεις τούτες πληγές σκοτώθηκαν το ένα τρίτο των ανθρώπων, δηλαδή από τη φωτιά και τον καπνό και το θειάφι που εκπορεύεται από τα στόματά τους. 
19 Γιατί η δύναμη των ίππων είναι στο στόμα τους και στις ουρές τους. γιατί οι ουρές τους είναι όμοιες με φίδια κι έχουν κεφάλια και με αυτές βλάπτουν. 
20 Και οι υπόλοιποι από τους ανθρώπους, που δε σκοτώθηκαν με τις πληγές αυτές, ούτε που μετάνιωσαν από τα έργα των χεριών τους, ώστε να μην προσκυνήσουν τα δαιμόνια και τα είδωλα τα χρυσά και τα αργυρά και τα χάλκινα και τα λίθινα και τα ξύλινα, που ούτε να βλέπουν δύνανται ούτε να ακούνε ούτε να περπατούν. 
21 Και δε μετάνιωσαν από τους φόνους τους ούτε από τα μαγικά τους ούτε από την πορνεία τους ούτε από τις κλεψιές τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημοφιλείς αναρτήσεις Τελευταίων 30 ημερών

VIDEO ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ MEGASFILIPPOS & APROGRAMMATISTA ΣΤΟ YOU TUBE

4'ΝΕW ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ (7' ΩΡΕΣ) 'ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ;;;ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΗΛΘΕΝ;;; ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...
Ο Κώστας Αδάμ είναι καθηγητής θεολόγος φιλόλογος, πνευματικο τέκνο του Μακαριστού Αρχιμανδρίτου πατρός Επιφανίου Θεοδωρόπουλου,και του Π. Αυγουστινου καντιωτη,είναι πάρα πολλά χρόνια ιεροκύρηκας της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής. Έχει διατελέσει λυκειάρχης στο Κορωπί. Είναι Μελετητης των Αγιων Πατερων Της Ορθοδοξιας Και Της Αγιας Γραφης,Ανθρωπος Με Αληθινο Προσωπικό Χριστιανικό Βίωμα.

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΤΗΡ ΣΑΒΒΑ ΑΧΙΛΛΕΩΣ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΕΠΙΣΚ.ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΗ.ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ
Οι βιντεοσκοπημένες Εκπομπές του Αναγνωστου Του Ραδιοφώνου Της Πειραϊκης Εκκλησίας Βασίλη Ατζακλή, Και Κάθε Παραγωγή Δική Του Θα προστίθεται Εδώ!.

Αντίβαρο

ΑΠΑΝΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Το Zωντανό Iστολόγιο

paterikoslogos.com - Δ. Συζητήσεις

Χριστιανική Φοιτητική Δράση

Orthodox Mission-Ορθόδοξη Ιεραποστολή

επικαιρότητα

ΛΙΣΤΑ (1') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΛΙΣΤΑ (2') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR

Madata.GR

Greek Alert

BBC News - Home

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ - ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΑ

ΠΑΤΕΡΙΚΑ