Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ--Η ΑΘΕΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. «Παραθέτουμε πρώτα το απόσπασμα του Γέροντα Θεόκλητου και μετά του αείμνηστου Μητροπολίτου Αυγουστίνου Καντιώτη σχετικά με την άθεη κυβέρνηση που θα γνωρίσει ο τόπος μας,ενώ πέρσυ τέτοια εποχή είχαμε γράψει και τις ανάλογες συνέπειες που θα υποστούμε από αφηγήσεις διαφόρων Γερόντων.(Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ--Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΓΕΓΓΟΝΟΤΩΝ ΕΦΤΑΣΕ).Δυστυχώς όπως φέτος δείχνουν τα πράγματα πάμε προς τα εκεί.Τα συμπεράσματα από τα κείμενα δικά σας. >> Παραθέτουμε ένα προφητικό και αρκετά επίκαιρο άρθρο του αειμνήστου Γέροντος Θεόκλητου Διονυσιάτου που δημοσιεύτηκε στον Ορθόδοξο Τύπο στις 23 Νοεμβρίου 2001 και που αναφέρεται στην εισβολή των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα. Το άρθρο του Γέροντος Θεόκλητου είχε τίτλο:

<<Παραθέτουμε πρώτα το απόσπασμα του Γέροντα Θεόκλητου  και μετά του αείμνηστου Μητροπολίτου Αυγουστίνου Καντιώτη σχετικά με την άθεη κυβέρνηση που θα γνωρίσει ο τόπος μας,ενώ πέρσυ τέτοια εποχή είχαμε γράψει και τις ανάλογες συνέπειες που θα υποστούμε από αφηγήσεις διαφόρων Γερόντων.(Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ--Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΓΕΓΓΟΝΟΤΩΝ ΕΦΤΑΣΕ).Δυστυχώς όπως φέτος δείχνουν τα πράγματα πάμε προς τα εκεί.Τα συμπεράσματα από τα κείμενα δικά σας. >>              

Παραθέτουμε ένα προφητικό και αρκετά επίκαιρο άρθρο του αειμνήστου Γέροντος Θεόκλητου Διονυσιάτου που δημοσιεύτηκε στον Ορθόδοξο Τύπο στις 23 Νοεμβρίου 2001 και που αναφέρεται στην εισβολή των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα.

Το άρθρο του Γέροντος Θεόκλητου είχε τίτλο:

«Μελαγχολικαί ενοράσεις» 


Ο Άγιος Γρηγόριος ο Παλαμάς, μεταξύ άλλων, λέγει, ότι «οι Μοναχοί είναι οι κήρυκες της ερχομένης Βασιλείας, οι προφήται της Καινής Διαθήκης». Την φράση αυτη μού θύμισαν κάποιες συζητησεις, πού είχα τελευταίως με τρεις φίλους ησυχαστές, πού και οι τρείς, ωσάν από προφητική διαίσθηση, ισχυρίζοντο για την επέλευση απιθάνων εθνικών καταστάσεων. Και ποιές καταστάσεις είναι αυτές; Ότι, ταχα, η 
Ελλάς, σταδιακώς, δεν θά συρρικνωθεί μέν εδαφικώς, αλλά θά κατακτηθεί εκ των ένδον από τό Ισλάμ! Και εστήριζαν τον ισχυρισμόν των, στις ηλεγμένες πληροφορίες, όπως έλεγαν, πού τούς μετέδιδαν παλαιοί φίλοι τους κορυφαίων πολιτικών θέσεων, πού τούς επεσκέπτοντο στην Ερημο τού Αθωνος ή τους έγραφαν.

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

(ΒΙΝΤΕΟ)ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ !!! 1'ος ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ FOX ( david mayer de rothschild ) Ο «ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ» ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ, KAI ΠΡΟΟΩΘΗΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ = ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ ....



ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ( david mayer de rothschild )
1'ος ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ FOX ( david mayer de rothschild ) Ο «ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ» ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ, KAI ΠΡΟΟΩΘΗΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ = ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ ....


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ( david mayer de rothschild )   ΕΔΩ

Ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος συμπροσεύχεται με 12 ηγέτες άλλων θρησκειών, μπροστά σε μια κρυστάλλινη σφαίρα (ειδώλιο της ”Θεάς” Γαίας). !!!

Ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος, προσεύχεται μαζί με ηγέτες άλλων δογμάτων μπροστά σε μια κρυστάλλινη σφαίρα (ειδώλιο της Γαίας) στο υπέρτατο Όν!!!
Η Πανθρησκεία φαίνεται ότι βρίσκει πρόσφορο έδαφος.

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΤΩΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ

Aκόμη να στοχάζεσθε και την Δευτέρα Παρουσία του Κυρίου μας, καθώς γράφουν τα βιβλία της Εκκλησίας μας και λέγουν εις τον όγδοον αιώνα έχει να γένη το τέλος του κόσμου. 

Μα πρωτύτερα έχει να γεννηθεί ο Αντίχριστος και να κάμει τόσα κακά εις τον κόσμον και έχει να ονομάσει του λόγου του υιόν Θεού και θέλει σταθή βασιλεύς να ορίσει τον κόσμον όλον και να κάνη θαύματα κατά φαντασίαν, δια να πλανά τους ανθρώπους να τον ομολογήσουν διά Χριστόν και όσοι τον πιστύεουν να τους τάζει τόσα αγαθά και ύστερα να τους βουλώνει εις το μέτωπον, μάλιστα οι Εβραίοι όλοι έχουν να τον πιστεύσουν.

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

22-1-2014 (ΒΙΝΤΕΟ) ''Άφθαρτο εδώ και οχτώ χρόνια το σκήνωμα του γεροντα Βησσαρίωνα - ''ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΟ 1982 ΣΤΟΝ ΟΣΙΟ ΓΕΡΟΝΤΑ ΒΗΣΣΑΡΙΩΝ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΘΕΙ !!!



Άφθαρτο εδώ και οχτώ χρόνια το σκήνωμα του γεροντα Βησσαρίωνα
Την μνήμη του Οσίου Βησσαρίωνα τιμησε σημερα Τετάρτη η Μητρόπολη Φθιώτιδας με εκδηλώσεις που εγιναν στην Ιερά Μονή Αγάθωνος.

ΠΛΑΝΕΣ ΚΑΙ ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΕΡΟΣ ΤΕΤΑΡΤΟ: Σολομωνική δαιμονολογία στο βιβλίο του Νεφελίμ!







3ο κατα σειρά βιβλίο του Δ. Λιακόπουλου, στη σειρά Γιατί και πώς – Ζουν ανάμεσα μας, με τίτλοΝεφελίμ.

Δυστυχώς ο Δ. Λιακόπουλος, στον συγκεκριμένο τόμο της σειράς, εξεπέρασε εαυτόν. Το πλήθος των αιρετικών δοξασιών, των μυθευμάτων, των ανακριβειών, των παραχαράξεων, αλλοιώσεων και της παραμυθολογίας που διακρίνει τα βιβλία της σειράς, διαδέχτηκε μιας απίστευτης έμπνευσης, ιδιαίτερα ψυχικά επικίνδυνη δημοσίευση.

Στις σελίδες 49 – 192, παρουσιάζει τα ονόματα, την περιγραφή (δήθεν) και τις σφραγίδες από 72 δαίμονες!!!

Σύμφωνα με αυτόν είναι : ”οι 72 μεγάλοι βασιλείς των Νεφελίμ, που διοικούν τα Τάρταρα” (σελίδα 48).

Εκεί αναφέρονται τα ονόματα 3 γνωστών από την Αγία Γραφή και Ιστορία, Βαάλ, Ασταρώθ, Άνουβις (”θεός των Αιγυπτιών) και άλλων 69 δαιμόνων, πού είναι αυτονόητο ότι δεν μπορούμε να δημοσιεύσουμε.

Αυτή η λίστα με τους 72 δαίμονες και τις σφραγίδες τους, έχει αντιγραφεί αυτούσια, από το βιβλίο, Clavicula Salomonis Regis (Το μικρότερο κλεδί του Σολομώντα) εύρυτερα γνωστό ωςLemegeton, και συγκεκριμένα απο το πρώτο κεφάλαιο με τίτλο, Ars Goetia (Η τέχνη της γοητείας-μαγείας). Το συγκεκριμένο κεφάλαιο έχει οδηγίες και περιγραφές για την επίκληση των 72 δαιμόνων!!!

Το συγκεκριμένο βιβλιο εμφανίστηκε τον 17ο αιώνα. Πήρε πολλα στοιχεία από κείμενα του 16ου αιώνα, συμπεριλαμβανομένου και του Pseudomonarchia Daemonum, του Johann Weyer, και σε μεγάλο βαθμό από μεσαιωνικά Grimoires (Γριμόρια). Μερικά, σχετικά με την επίκληση των δαιμόνων, χρονολογούνται από το 14ο αιώνα ή και νωρίτερα. Το βιβλίο αποδίδεται στον βασιλιά Σολομώντα, κάτι που είναι τελείως ψευδές.

Τα περισσότερα απο τα αντίστοιχα μεσαιωνικά βιβλία προέρχονται, από  Εβραίους Καμπαλιστές, μάγους και αλχημιστές.

*(Γριμόριο ονομάζεται ένα είδος βιβλίου μαγικού περιεχομένου με σκοπό την επίκληση δαιμόνων και πνευμάτων, την παρασκευή φυλαχτών και μαγικών φίλτρων. Η ονομασία του προέρχεται από τη γαλλική λέξη grimoire η οποία έχει ως ρίζα της την λέξη gramaire που με την σειρά της προέρχεται από την ελληνική γραμματική. Το γριμόριο είναι λοιπόν ένα είδος «εγχειριδίου» για μαγικές ιεροτελεστίες.)



Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Φάκελλος Δημοσθένης Λιακόπουλος : Οι αναρίθμητες πλάνες και αιρέσεις του, στο φώς της Ορθοδοξίας / Μέρος 5ο : Το βιβλίο του μοναχού Παρθενίου : Το χάραγμα της Αποκάλυψης.

(Το εξώφυλλο του βιβλίου, των εκδόσεων Στερέωμα. Κάντε κλικ πάνω στην εικόνα για μεγέθυνση)
Εισαγωγή

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

ΟΙ ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ''Συνουσία Αγγέλων με γυναίκας!'' του (θεολογου-φιλολογου) Nικολάου Ἰω. Σωτηροπούλου

ΣYNOYΣIA AΓΓEΛΩN ME ΓYNAIKAΣ!
Tοῦ Nικολάου ω. Σωτηροπούλου
    Eἰς τὸ Γεν. στ΄ 1-4 περιέχεται: «Kαὶ ἐγένετο ἡνίκα ἤρξαντο οἱ ἄνθρωποι πολλοὶ γίνεσθαι ἐπὶ τῆς γῆς, καὶ θυγατέρες ἐγεννήθησαν αὐτοῖς. Ἰδόντες δὲ οἱ υἱοὶ τοῦ Θεοῦ τὰς θυγατέρας τῶν ἀνθρώπων ὅτι καλαί εἰσιν, ἔλαβον ἑαυτοῖς γυναῖκας ἀπὸ πασῶν, ὧν ἐξελέξαντο. Kαὶ εἶπε Kύριος ὁ Θεός· οὐ μὴ καταμείνῃ τὸ πνεῦμά μου ἐν τοῖς ἀνθρώποις τούτοις εἰς τὸν αἰῶνα, διὰ τὸ εἶναι αὐτοὺς σάρκας, ἔσονται δὲ αἱ ἡμέραι αὐτῶν ἑκατὸν εἴκοσιν ἔτη. Oἱ δὲ γίγαντες ἦσαν ἐπὶ τῆς γῆς ἐν ταῖς ἡμέραις ἐκείναις· καὶ μετ' ἐκεῖνο, ὡς ἂν εἰσεπορεύοντο οἱ υἱοὶ τοῦ Θεοῦ πρὸς τὰς θυγατέρας τῶν ἀνθρώπων, καὶ ἐγεννῶσαν ἑαυτοῖς· ἐκεῖνοι ἦσαν οἱ γίγαντες οἱ ἀπ' αἰῶνος, οἱ ἄνθρωποι οἱ ὀνομαστοί».

Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Ο ”αγράμματος” μοναχός που τιμάται ως Άγιος - Βράδυ 18ης προς 19ης Ιανουαρίου του 1861. Ο μοναχός Χριστόφορος Παναγιωτόπουλος ή Παπουλάκος αφήνει την τελευταία του πνοή στο μικρό του κελί στη Μονή Παναχράντου στην Άνδρο. ΗΜΕΡΙΔΑ 6'ΩΡΕς ΚΑΙ 52'λεπτα 18-5-13 'Χριστοφόρος Παπουλάκος ο σύγχρονος Απόστολος της Ρωμηοσύνης'



Βράδυ 18ης προς 19ης Ιανουαρίου του 1861. Ο μοναχός Χριστόφορος Παναγιωτόπουλος ή Παπουλάκος αφήνει την τελευταία του πνοή στο μικρό του κελί στη Μονή Παναχράντου στην Άνδρο.

Η θλίψη των εκατοντάδων ανθρώπων που τον επισκέπτονταν ήταν μεγάλη. Πιστοί που έρχονταν να πάρουν την ευχή του από την Ύδρα, τις Σπέτσες μέχρι την Κρήτη, μα ακόμη περισσότερο από την Αρκαδία και τη Λακωνία. Έχασαν τον μοναχό Χριστόφορο, την παρηγοριά τους, τον Παπουλάκο τους.

Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

"ΔΙΠΛΗ ΠΑΣΧΑΛΙΑ, ΔΙΠΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ" (ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑΣ) "ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΞΑΦΝΙΚΑ" (ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑΣ)

Κάποτε ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, έφτασε στο ορεινό χωριό της Φωκίδας «Δάφνος».

Εκεί λοιπόν, μεταξύ των άλλων, όπως μας το έχουν μεταφέρει οι παλαιότεροι, επανέλαβε τη γνωστή προφητεία «Θα έρθει (το Ποθούμενο) όταν έρθουν δύο καλοκαίρια και δύο Πασχαλιές μαζί».

Κάποιος όμως χωρικός που δεν κατάλαβε τι ακριβώς εννοούσε ο Πατροκοσμάς, του ζήτησε περισσότερες εξηγήσεις και τότε ο Άγιος του είπε:

«Θάρθουν δυο χρονιές η μια πίσω από την άλλη που τα ξεροπάλουκα του Μάρτη θα μείνουν στη θέση τους και το γιόμα του φεγγαριού θα κάνει τους παπικούς να γιορτάσουν το Πάσχα αντάμα με το δικό μας. Γράψτε το για να το βάλουν σημάδι τα τρισεγγόνια σας και να ξεύρουν πότε σιμώνουν τούτα που σας λέγω» . 

Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Υποχρεωτικό θα είναι το Microchip( ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ 666 )για όλα τα βρέφη ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ από το Μάιο του 2014 ;;;

σχόλιο ID-ont: Κυκλοφόρησε ευρέως στο διαδίκτυο τις τελευταίες ημέρες μια είδηση με τίτλο "Υποχρεωτικό θα είναι το Microchip για όλα τα βρέφη από το Μάιο του 2014!!!". Η είδηση μας εστάλη με e-mail και προσπαθήσαμε να την επιβεβαιώσουμε πριν την αναπαράγουμε.

Ψάχνοντας λοιπόν στο διαδίκτυο ανακαλύψαμε τα κατωτέρω:

Πρόκειται για αναπαραγωγή δημοσιεύματος από αυτόν τον ιταλικό ιστότοπο:http://www.iovivoaroma.it/notizie-de-attualita/microchip-obbligatorio-per-tutti-i-neonati-da-maggio-2014.htm

Προηγούμενη αναφορά (15 Δεκεμβρίου) εγινε εδώ:http://www.corrierediroma.it/2013/12/microchip-obbligatorio-per-tutti-i-neonati-da-maggio-2014/


Κανένα από όλα αυτά τα sites δεν είναι μεγάλο μέσο ενημέρωσης. Επίσης ψάξαμε στην Ευρωπαϊκή Ένωση και σε μεγάλες εφημερίδες και δεν βρήκαμε κάτι σχετικό. Εάν ήταν απόφαση για όλες τις χώρες της Ευρώπης, δεν θα υπήρχε κάποια σχετική ανακοίνωση; Νομίζουμε θα είχε γίνει πανικός εάν πράγματι υπήρχε κάτι τέτοιο. Επίσης δεν αναφέρεται πουθενά αυτή η επιτροπή: CCCP (Consultative Committee for Population Control). 

Πολύ φοβούμαστε πως διασπείρονται τέτοιες ειδήσεις για να προκληθεί πανικός,χωρίς όμως να υπάρχει το γεγονός. Οπότε όταν φανεί ότι δεν υπάρχει γεγονός, θα υπάρξει δικαιολογημένη απογοήτευση, με την έννοια ότι πίστεψαν οι αναγνώστες σε κάτι αναληθές...

Το θέμα είναι ότι με τέτοια δημοσιεύματα, οι πολίτες δεν θα πιστεύουν την είδηση,όταν ΘΑ υπάρχει το γεγονός! Ή θα έχουν βαρεθεί να ακούνε και να διαψεύδεται μετά, οπότε θα πουν "ε! ας γίνει κι αυτό, για να δούμε πως είναι..." Απογοήτευση ή αδιαφορία/εφησυχασμός, οι δύο μεγάλοι εχθροί στην προσπάθεια ευαισθητοποίησης των πολιτών σε ένα τόσο σημαντικό θέμα που απειλεί ευθέως την ελευθερία της προσωπικής τους ζωής και των κινήσεών τους, φυσικών ή/και ηλεκτρονικών.

Προς το παρόν αυτά που έχουμε ως δεδομένα είναι:
α) ότι γίνεται προσπάθεια σε παγκόσμια κλίμακα να "προμηθευτούν" οι πολίτες, σχεδόν όλων των χωρών του κόσμου, Ηλεκτρονική Ταυτότητα/Κάρτα Πολίτη, η οποία στην πιο προηγμένη τεχνολογικά μορφή της προβλέπεται να έχει τέτοιο microchip (δηλ. σαν το εμφυτεύσιμο). Διαβάστε περισσότερα σε ένα άκρως διαφωτιστικό 16σέλιδο φυλλάδιο: http://id-ont.blogspot.gr/2011/04/blog-post_11.html
Επίσης εξόχως αποκαλυπτική είναι και η σχετική με το θέμα των Ηλεκτρονικών Ταυτοτήτων, μελέτη της εταιρείας Συμβούλων Frost & Sullivan: http://id-ont.blogspot.gr/2011/03/frost-sullivan.html

β) ότι γίνονται ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ εμφυτεύσεις microchip όπως μας πληροφορούν (μεταξύ άλλων):
  1. σε σχετικό ντοκιμαντέρ, το National Geographic: http://id-ont.blogspot.gr/2011/02/national-geographic-2007-rfid.html 
  2. μια εταιρεία η οποία το διαφημίζει για ιατρικούς σκοπούς: http://id-ont.blogspot.gr/2011/11/video-rfid-verichip.html
  3. ο κος Gasson, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Reading της Αγγλίας, ο οποίος εμφύτευσε τέτοιο RFID τσιπάκι (πλινθίο) στο χέρι του: http://id-ont.blogspot.gr/2011/09/video-sky-news-rfid.html
Συμπέρασμα: Διπλο-τριπλο τσεκάρουμε μια είδηση πριν την αναπαράγουμε!

Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

TO TAMA TOY EΘNOYΣ ΠAPAMENEI ANEKΠΛHPΩTO… Tοῦ Θεολογου - Φιλολογου Nικολάου Ἰω. Σωτηροπούλου


Ἀπὸ ἕνα ἢ δύο πρόσωπα διαδίδεται ὁ ἰσχυρισμός, ὅτι ὁ πατὴρ Πορφύριος, ὁ προσφάτως ἀναγνωρισθεὶς ἐπισήμως ἅγιος, μεγάλος χαρισματοῦχος τοῦ Ἁγίου Πνεύματος, πραγματοποίησε τὸ Tάμα τοῦ Ἔθνους μὲ τὴν ἀνέγερσι στὸ μοναστῆρι του στὸ Mήλεσι Ἀττικῆς ἱεροῦ ναοῦ τῆς Mεταμορφώσεως τοῦ Σωτῆρος Xριστοῦ.
Ἀλλ' ἱεροὶ ναοὶ τῆς Mεταμορφώσεως τοῦ Σωτῆρος Xριστοῦ ὑπάρχουν πολλοί, σὲ διαφόρους τόπους τῆς Ἑλλάδος, καὶ κανεὶς δὲν δύναται νὰ θεωρηθῇ ὡς ἐκπλήρωσι τοῦ Tάματος τοῦ Ἔθνους, οὔτε δηλαδὴ ὁ ναὸς τοῦ πατρὸς Πορφυρίου, κτισμένος σ' ἕνα ἐρημικὸ τόπο ὡς ναὸς τοῦ μοναστηριοῦ του. Tὸ Tάμα τοῦ Ἔθνους εἶνε πολὺ μεγάλη καὶ ἐξαιρετικὴ ὑπόθεσι. Δὲν εἶνε ὑπόθεσι ἑνὸς ἢ ὀλίγων προσώπων, ἀλλ' εἶνε ὑπόθεσι τοῦ Ἔθνους γιὰ τὴν ἀπελευθέρωσί του μὲ τὴ δύναμι τοῦ Xριστοῦ ἀπὸ τὴν Ὀθωμανικὴ δουλεία καὶ τυραννία αἰώνων. Ἐπίσης ὁ ναὸς τοῦ Tάματος τοῦ Ἔθνους πρέπει νὰ διακρίνεται τῶν ἄλλων ναῶν σὲ μεγαλεῖο, νὰ εἶνε περικαλλέστατος, καὶ νὰ εἶνε κτισμένος σὲ περίοπτη θέσι τῆς Πρωτευούσης τοῦ Ἔθνους, τῶν Ἀθηνῶν, καὶ ὄχι μακρὰν τῆς Πρωτευούσης σὲ ἐρημικὸ τόπο. Ὁ περίφημος ναὸς τοῦ Ἰσραηλιτικοῦ Ἔθνους, ὁ ναὸς τοῦ Σολομῶντος, κτίσθηκε μὲ τὰ πολυτιμότερα ὑλικὰ στὴν πρωτεύουσα αὐτοῦ τοῦ Ἔθνους, τὴν Ἱερουσαλήμ. Kαὶ ὁ περιφημότερος ναὸς τοῦ Bυζαντίου, ὁ ναὸς τῆς τοῦ Θεοῦ Σοφίας, κτίσθηκε στὴν Πρωτεύουσα τοῦ Bυζαντίου, τὴν Kωνσταντινούπολι.
Xριστιανικὸ ζεῦγος, ὁ Ἰωάννης καὶ ἡ Aἰκατερίνη Ἀναγνωστοπούλου, γιὰ νὰ πραγματοποιηθῇ τὸ Tάμα τοῦ Ἔθνους διαθέτουν τεραστία περιουσία, ἀποκτηθεῖσα μὲ πολὺ κόπο, τιμιότητα καὶ οἰκονομία. Ἡμέρα καὶ νύκτα ἀπὸ ἱερὸ ζῆλο σκέπτονται πῶς θὰ ἐκπληρωθῇ τὸ Tάμα τῆς εὐγνωμοσύνης πρὸς τὸν Ἐλευθερωτὴ Xριστὸ τῶν ἡρώων τοῦ 1821 καὶ ἐνεργοῦν πρὸς κάθε κατεύθυνσι, κρούουν πολλὲς θύρες, καὶ δυστυχῶς κατανόησι δὲν βρίσκουν οὔτε ἀπὸ Πολιτεία οὔτε ἀπὸ Ἐκκλησία, καίτοι χρήματα γιὰ τὴν ἀνέγερσι τοῦ ναοῦ δὲν ζητοῦν. Ἀλλοίμονο στὴν Ὀρθόδοξη Xριστιανικὴ Ἑλλάδα, ὅπου τὸ Kράτος ἐγκρίνει τὴν ἀνέγερσι Ἰσλαμικοῦ Tεμένους καὶ τὴν δαπάνη γι' αὐτὸ ἀπὸ τὸν κρατικὸ κορβανᾶ, τουτέστι ἀπὸ τὸν Ἑλληνικὸ λαό, ἡ δὲ Διοικοῦσα Ἐκκλησία δείχνει ἀπροθυμία γιὰ τὴν ἀνέγερσι ναοῦ πρὸς ἐκπλήρωσι τοῦ Tάματος τοῦ Ἔθνους καὶ τιμὴ καὶ δόξα τοῦ Ἐλευθερωτοῦ Xριστοῦ. Ἁπλοϊκοὶ ἄνθρωποι, ὅταν κάνουν τάμα, φοβοῦνται, ἂν δὲν τὸ ἐκπληρώσουν, καὶ ἐπείγονται νὰ τὸ ἐκπληρώσουν. Oἱ δὲ κρατοῦντες πολιτικῶς καὶ ἐκκλησιαστικῶς ἀδιαφοροῦν γιὰ τὴν ἐκπλήρωσι τοῦ Tάματος τοῦ Ἔθνους. Ἐκεῖ κατάντησαν οἱ ἐπίσημοι τῆς Πολιτείας, οἱ λεγόμενοι ἐθνοπατέρες, καὶ οἱ ἐπίσημοι τῆς Ἐκκλησίας, οἱ λεγόμενοι ἅγιοι πατέρες.
Xριστέ! Xάριν τῶν ἡρώων τοῦ '21, οἱ ὁποῖοι ἀγωνίσθηκαν γιὰ τὴν Πίστι καὶ γιὰ τὴν Πατρίδα, ὅπως ἔσωσες τότε, ἔτσι νὰ σώσῃς καὶ τώρα τὸ Ἑλληνικὸ Ἔθνος, τὸ ὁποῖον ἀνάξιοι ἄρχοντες καταβαράθρωσαν καὶ ἐξουθένωσαν. Ἄλλη ἐλπίδα ἐκτὸς ἀπὸ σένα δὲν ἔχουμε, Xριστέ!

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημοφιλείς αναρτήσεις Τελευταίων 30 ημερών

VIDEO ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ MEGASFILIPPOS & APROGRAMMATISTA ΣΤΟ YOU TUBE

4'ΝΕW ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ (7' ΩΡΕΣ) 'ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ;;;ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΗΛΘΕΝ;;; ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...
Ο Κώστας Αδάμ είναι καθηγητής θεολόγος φιλόλογος, πνευματικο τέκνο του Μακαριστού Αρχιμανδρίτου πατρός Επιφανίου Θεοδωρόπουλου,και του Π. Αυγουστινου καντιωτη,είναι πάρα πολλά χρόνια ιεροκύρηκας της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής. Έχει διατελέσει λυκειάρχης στο Κορωπί. Είναι Μελετητης των Αγιων Πατερων Της Ορθοδοξιας Και Της Αγιας Γραφης,Ανθρωπος Με Αληθινο Προσωπικό Χριστιανικό Βίωμα.

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΤΗΡ ΣΑΒΒΑ ΑΧΙΛΛΕΩΣ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΕΠΙΣΚ.ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΗ.ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ
Οι βιντεοσκοπημένες Εκπομπές του Αναγνωστου Του Ραδιοφώνου Της Πειραϊκης Εκκλησίας Βασίλη Ατζακλή, Και Κάθε Παραγωγή Δική Του Θα προστίθεται Εδώ!.

Αντίβαρο

ΑΠΑΝΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Το Zωντανό Iστολόγιο

paterikoslogos.com - Δ. Συζητήσεις

Χριστιανική Φοιτητική Δράση

Orthodox Mission-Ορθόδοξη Ιεραποστολή

επικαιρότητα

ΛΙΣΤΑ (1') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΛΙΣΤΑ (2') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR

Madata.GR

Greek Alert

BBC News - Home

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ - ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΑ

ΠΑΤΕΡΙΚΑ