Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

Ο οικουμενισμός δείχνει τα δόντια του μέσα στην Ορθοδοξία. Πεντάλεπτο αποκαλυπτικό βίντεο που αξίζει να δείτε όλοι. Γιατί απειλείται με καθαίρεση ο π. Νικόλαος Μανώλης από την Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης [ΒΙΝΤΕΟ]



Ο Οικουμενισμός δείχνει τα δόντια του. Η πρώτη δίωξη αντιοικουμενιστη κληρικού στην Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης. Πρωτοπρεσβύτερος Νικόλαος Μανώλης.[ΒΙΝΤΕΟ]
Ξεκίνησε η πρώτη επίσημη δίωξη του αντιοικουμενιστή ιερέα π. Νικόλαου Μανώλη

Anastasia777ICXC
ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015 ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΒΟΓΑΤΣΙΚΟΥ 7 ΣΤΙΣ 12:00 ΜΜ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΣΚΟΠΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΕΙΡΗΝΙΚΑ
Ειρηνική συμπαράσταση στον π. Νικόλαο Μανώλη
Από τον Ι. Ν. Προφήτη Ηλία στην Άνω Πόλη, πνευματικά παιδιά και ακροατές των ομιλιών του. Είναι ο παπάς μας 25 χρόνια τώρα, που σήμερα διώκεται, επειδή οι αλήθειες που λέει για τις αιρέσεις δεν αρέσουν σε Πατριάρχες και Επισκόπους. Κινδυνεύει με καθαίρεση.
Λίγα περισσότερα… με βάση στην Ορθόδοξία των Πατέρων
Ο Οικουμενισμός είναι η παγκοσμιοποίηση των θρησκειών. Στο πρόσωπο του π. Νικολάου επιχειρείται η φίμωση των κληρικών που αντιδρούν στην παναίρεση του οικουμενισμού και ορθώνουν Ορθόδοξη φωνή. Η άδικη καικατασκευασμένη δίωξη κατά του π. Νικολάου ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.
Καλούμε όλους τους ορθοδόξους Αρχιερείς, Ιερείς, μοναχούς και λαϊκούς να πάρουν θέση απέναντι στην παναίρεση του Οικουμενισμού. Είναι καιρός να ελεγχθούν θεολογικά με βάση τη διδασκαλία των πατέρων Πατριάρχες, Αρχιερείς, κλήρος και καθηγητές Θεολογικών Σχολών, για τα δογματικά τους σφάλματα και τις αιρετικές τους απόψεις.
Ο ΠΑΠΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΙΡΕΣΗ ΚΑΙ Ο ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ
Υπερασπιζόμαστε το δικαίωμα της ελευθερίας του λόγου και της ανεμπόδιστης τέλεσης των εφημεριακών καθηκόντων του παπά της «γειτονιάς» μας, που μιλά μεσ’την καρδιά μας.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ:
Οι διαχειριστές του Ιστολογίου Κατάνυξις, εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στην Αναστασία Παπαδάκη για την παραγωγή αυτού του συγκλονιστικού βίντεο που πρέπει να το δει όλη η οικουμένη. Διαδώστε το.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημοφιλείς αναρτήσεις Τελευταίων 30 ημερών

VIDEO ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ MEGASFILIPPOS & APROGRAMMATISTA ΣΤΟ YOU TUBE

4'ΝΕW ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ (7' ΩΡΕΣ) 'ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ;;;ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΗΛΘΕΝ;;; ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...
Ο Κώστας Αδάμ είναι καθηγητής θεολόγος φιλόλογος, πνευματικο τέκνο του Μακαριστού Αρχιμανδρίτου πατρός Επιφανίου Θεοδωρόπουλου,και του Π. Αυγουστινου καντιωτη,είναι πάρα πολλά χρόνια ιεροκύρηκας της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής. Έχει διατελέσει λυκειάρχης στο Κορωπί. Είναι Μελετητης των Αγιων Πατερων Της Ορθοδοξιας Και Της Αγιας Γραφης,Ανθρωπος Με Αληθινο Προσωπικό Χριστιανικό Βίωμα.

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΤΗΡ ΣΑΒΒΑ ΑΧΙΛΛΕΩΣ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΕΠΙΣΚ.ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΗ.ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ
Οι βιντεοσκοπημένες Εκπομπές του Αναγνωστου Του Ραδιοφώνου Της Πειραϊκης Εκκλησίας Βασίλη Ατζακλή, Και Κάθε Παραγωγή Δική Του Θα προστίθεται Εδώ!.

Αντίβαρο

ΑΠΑΝΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Το Zωντανό Iστολόγιο

paterikoslogos.com - Δ. Συζητήσεις

Χριστιανική Φοιτητική Δράση

Orthodox Mission-Ορθόδοξη Ιεραποστολή

επικαιρότητα

ΛΙΣΤΑ (1') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΛΙΣΤΑ (2') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR

Madata.GR

Greek Alert

BBC News - Home

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ - ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΑ

ΠΑΤΕΡΙΚΑ