Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

ΜΕΡΟΣ Δ' : HOLLYWOOD & ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ David Mayer De Rothschild ( η υποσυνείδητη προπαγάνδα μέσα από τις ταινίες για να τον δεχθούμε...)

ΜΕΡΟΣ Δ' : HOLLYWOOD & ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ David Mayer De Rothschild ( η υποσυνείδητη προπαγάνδα μέσα από τις ταινίες για να τον δεχθούμε...)
Μετά από αρκετό καιρό απόχης, να 'μαστε και πάλι εδώ!! Έχουμε κάποια νέα στοιχεία στην έρευνά μας.. γι' αυτό πάμε κατευθείαν στο "ψητό"..
Πριν δυο  μέρες ,είδαμε την ταινία "Lucy" παραγωγής 2014. Η υπόθεση της ταινίας έχει να κάνει με μια γυναίκα, η οποία με την βοήθεια (υποτίθεται) κάτι χαπιών καταφέρνει στο τέλος να αποκτήσει θεϊκές δυνάμεις!! και να προσφέρει την ΓΝΩΣΗ που απόκτησε για τα ΠΑΝΤΑ, στους ανθρώπους.. 

Στο σημείο 55:11 της ταινίας "παγώσαμε" το παρακάτω περίεργο καρέ...Η ΤΑΥΤΌΤΗΤΑ ΤΗΣ LUCY....

Στην παρακάτω εικόνα,  κάναμε μια αποκρυπτογράφηση (με την δική μας πάντοτε οπτική πλευρά..) και σας την παρουσιάζουμε παρακάτω....

ΜΕΡΟΣ Γ ' : HOLLYWOOD & ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ David Mayer De Rothschild ( η υποσυνείδητη προπαγάνδα μέσα από τις ταινίες για να τον δεχθούμε...)

ΜΕΡΟΣ Γ ' : HOLLYWOOD & ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ David Mayer De Rothschild ( η υποσυνείδητη προπαγάνδα μέσα από τις ταινίες για να τον δεχθούμε...)
Σε αυτό το κεφάλαιο, θα ασχοληθούμε με την ισπανική ταινία " El Nino de la Luna" (1989), που στα Αγγλικά μεταφράζετε σαν "Moon Child" και στα Ελληνικά μεταφράζετε σαν "Το Παιδί του Φεγγαριού".
Αυτή η ταινία προβλήθηκε στο Φεστιβάλ Κανών, το 1989.
Διαβάστε παρακάτω τις κριτικές που έγραψαν (εκείνη την χρονιά) για την ταινία, τα παρακάτω έντυπα (είναι ενσωματωμένα και στην αρχή της ταινίας):

LE MONDE
"Το Παιδί του Φεγγαριού μια μοναδική ταινία που ενώνει τον Πάγο με την Φωτιά και στην οποία πλανιέται ο αέρας του μεταφυσικού। Μια υπέροχη ταινία που μας ταξιδεύει εκεί που πολύ σπάνια πάνε οι σημερινές ταινίες: Στο όνειρο, στη μαγεία." (..αέρας ..ταξιδεύει ..Πάγος ..Φωτιά ..όνειρο ..μαγεία )

LE NOUVEL OBSERVATEUR
"Το Παιδί του Φεγγαριού είναι η αποκάλυψη του Φεστιβάλ των Κανών, μια ταινία περιπέτειας , προσωπική και καταστροφική, μυστικιστική και εκλεπτυσμένη, που αισθανόμαστε την συγκίνηση στο να βλέπουμε το αόρατο με τη μαγεία των εικόνων του" ( ..αποκάλυψη ..περιπέτεια, ..μυστικιστική, ..μαγεία)
Άραγε οι κριτικές (του 1989) είχαν να κάνουν μόνο με την ταινία ή μήπως αναφερόντουσαν (κωδικοποιημένα-με λέξεις κλειδιά) και σε κάτι άλλο, το οποίο ήταν σχεδιασμένο να συμβεί στο μέλλον...;;;
(π.χ. τα ταξίδια του ..David de Rothschild,ο οποίος πιστεύει ….στη δύναμη των ..ονείρων, δημιουργώντας ..περιπέτειες και ιστορίες για να εμπνεύσουν..)
(Ενδιαφέρον, έχει επίσης ότι μέσα στην ταινία δεν φαίνεται πουθενά πάγος και δεν αναφέρετε πουθενά η λέξη πάγος!!! Γιατί η "Le Monde" έγραψε για ..πάγο;;; τυπογραφικό λάθος άραγε;;; σχήμα λόγου;;; κανονικά έπρεπε να αναφέρει νερό και όχι πάγο..)

H ταινία συνεχίζει, με την αφήγηση μιας προφητείας :
"Τίποτα δεν υπάρχει ακόμα,
αλλά η καρδιά του έχει ανοίξει
για να λάβει μια μοναδική φεγγαραχτίδα
η οποία τότε έπεσε στην αγκαλιά της μητέρας.
Τότε, όπως και τώρα στη σκοτεινή ήπειρο,
σκουρόχρωμοι άνθρωποι περίμεναν τον ερχομό
αυτού του ανοιχτόχρωμου και φωτεινού παιδιού.
Μια μεγάλη φωτιά στον ουρανό θα τον ανήγγειλε.
και τραβώντας το πέπλο,
θα τους αποκαλυπτόταν ο θεός τους,
Το Παιδί του Φεγγαριού. "


Η υπόθεση έχει να κάνει με ένα ιδιαίτερα "χαρισματικό" ..12χρονο παιδί, το οποίο ονομάζετε David!!!
Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε τον ..12χρονο David!!! (τον υποδύεται ο μικρός ηθοποιός Enrique Saldana)

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

ΜΕΡΟΣ Β' : HOLLYWOOD & ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ David Mayer De Rothschild ( η υποσυνείδητη προπαγάνδα μέσα από τις ταινίες για να τον δεχθούμε..)

ΜΕΡΟΣ Β' : HOLLYWOOD & ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ David Mayer De Rothschild ( η υποσυνείδητη προπαγάνδα μέσα από τις ταινίες για να τον δεχθούμε..)

ΜΕΡΟΣ Β' : HOLLYWOOD & ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ

Παρακάτω βλέπετε την αφίσα μιας πρόσφατης ταινίας (2011) με τίτλο: "I am number FOUR" (Είμαι ο αριθμός ..Τέσσερα!!!)
Ο καλός "εξωγήινος", ο οποίος με τις υπερφυσικές του δυνάμεις, προστατεύει τον πλανήτη Γη, από τους κακούς "εξωγήινους"!!!
Ποιας είναι όμως (στην πραγματικότητα) ο .."ΑΡΙΘΜΟΣ 4";;;
Ενδιαφέρον έχει, ότι ο ..ήρωας της ταινίας χρησιμοποιεί ..ψεύτικες ταυτότητες (ψεύτικα ονόματα) για να μην τον ανακαλύψουν οι "εξωγήινοι" εχθροί του (τουλάχιστον, μέχρι την στιγμή που θα φτάσει στο Ζενίθ της δύναμής του)!!!
Η πρώτη επαφή που έχει ο θεατής με τον ..ήρωα είναι, όταν αυτός βγαίνει μέσα από την ..θάλασσα!!!
--------------------------------------------------------------------------------------------

Παρακάτω βλέπετε την αφίσα της ταινίας "THROAD" ("Ο ΔΡΟΜΟΣ")
Ο ήρωας της ταινίας (Βίγκο Μόρτενσεν), προσπαθεί (μαζί με τον γιό του) να επιβιώσει σε έναν (μελλοντικό) μολυσμένο πλανήτη (καμένη ..φύση, χωρίς βλάστηση)!!!
Στην παραπάνω αφίσα της ταινίας, ο πρωταγωνιστής έχει περασμένο γύρω του, ένα ..ΚΟΚΚΙΝΟ σχοινί!!!

ΜΕΡΟΣ Α' : HOLLYWOOD & ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ David Mayer De Rothschild ( η υποσυνείδητη προπαγάνδα μέσα από τις ταινίες για να τον δεχθούμε..)

ΜΕΡΟΣ Α' : HOLLYWOOD & ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ david mayer de rothschild 

( η υποσυνείδητη προπαγάνδα μέσα από τις ταινίες για να τον δεχθούμε..)

Σε αυτήν την ιστοσελίδα (που είναι συνέχεια από το http://astakotheories4.blogspot.com/ ) θα σας δείξουμε πως προβάλλετε

(άλλοτε συγκαλυμμένα και άλλοτε πιο φανερά) μέσα από τις ταινίες, ο ..Αντίχριστος!!!
Ας ξεκινήσουμε λοιπόν...Ποιος είναι άραγε (στην πραγματικότητα) ο πειρατής ..Tζακ Σπάροου, ο οποίος 
μπλέκει σε περιπέτειες του με το "πειρατικό του ..πλοίο";;; (μην ξεχνάμε ότι η πειρατική 
σημαία είναι μια ..νεκροκεφαλή με οστά..)

Πολλοί χαρακτήρισαν τον ..David "Πειρατή", λόγω της θαλάσσιας περιπέτειας του, με το σκάφος του (Plastiki), καθώς επίσης και λόγω του σήματος που έχει στην αγκράφα της ζώνης του (νεκροκεφαλή και οστά)!!!
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Στην (2η ταινία) NARNIA-The Voyage of The Dawn Treader, το μεγαλύτερο μέρος της ταινίας, είναι γυρισμένη πάνω σε ένα ...πλοίο με πανιά!!!

Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

Μία οἰκογένεια (ΜΟΝΟΝ) ἐλέγχει τά πάντα στόν πλανήτη; Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΨΕΥΔΟΜΕΣΣΙΑ = ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ ΕΚ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ, (david mayer de rothschild )ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ''ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ' Ό Χριστός αποκαλεί τόν Ιούδα στο ευαγγελιο ( ιωαννη κεφ. 17,12) υιό τής απώλειας, τό ίδιο καί ό απόστολος Παύλος τόν αντίχριστο στήν β πρός Θεσσαλονίκεις επιστολή (κεφ.2,3).. Νομίζει κανείς ότι αυτό είναι τυχαίο; ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ !!! ΕΧΕΙ ΑΜΕΣΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Ο ΙΟΥΔΑΣ ...ΤΟ ΧΡΗΜΑ...ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ,ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΑΛΕΥΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΗΣ ΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΙΟΥΔΑ ,ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!!! ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΠΟΘΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΑ,ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ ΤΟΝ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟ ΚΥΡΙΟ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ, ΛΟΓΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΚΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟΝ ΠΟΘΟ ΓΙΑ ΕΠΙΓΕΙΑ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ. ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΜΕΝΟΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ...ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΕΛΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΈΝΔΟΞΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ,ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΩΝ 'ΑΠ ΑΙΩΝΟΣ ΝΕΚΡΩΝ...

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ''ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ'
Ό Χριστός αποκαλεί τόν Ιούδα στο ευαγγελιο ( ιωαννη κεφ. 17,12) υιό τής απώλειας, τό ίδιο καί ό απόστολος Παύλος τόν αντίχριστο στήν β πρός Θεσσαλονίκεις επιστολή (κεφ.2,3).. Νομίζει κανείς ότι αυτό είναι τυχαίο; ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ !!! ΕΧΕΙ ΑΜΕΣΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Ο ΙΟΥΔΑΣ  ...ΤΟ ΧΡΗΜΑ...ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ,ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΑΛΕΥΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΗΣ ΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΙΟΥΔΑ ,ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!!! ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΠΟΘΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΑ,ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΑΝ ΚΑΙ  ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ ΤΟΝ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟ ΚΥΡΙΟ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ, ΛΟΓΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΚΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟΝ ΠΟΘΟ ΓΙΑ ΕΠΙΓΕΙΑ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ.  ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΜΕΝΟΣ  ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ...ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΕΛΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΈΝΔΟΞΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ,ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΩΝ 'ΑΠ ΑΙΩΝΟΣ ΝΕΚΡΩΝ...


Ἡ λέξις nasi ἑβραϊκὰ σημαίνει πρίγκηψ. Στὴν σημερινὴ ὅμως ἐποχὴ σημαίνει καὶ ἀρχηγός.
Οἱ Nasi μᾶς προέκυψαν ἀπὸ τὴν Ἰσπανία καὶ τὴν Πορτογαλία, ἀπὸ τὶς ἀρχὲς τοῦ 15ου αἰῶνος, ἀλλὰ μὲ ῥίζες ποὺ χάνονται κάπου (πολύ) παλαιότερα. Ἀνῆκαν στοὺς Σερφαδίτες ἑβραίους τῆς Ἰσπανίας, ἀπὸ ὅπου κι ἐδιώχθησαν, ἄν καὶ ἐπισήμως εἶχαν ἀσπασθῆ τὸν χριστιανισμό. Αὐτοὶ ποὺ παρέμειναν στὴν Ἰσπανία, ἀλλὰ καὶ στὴν ὑπόλοιπη Εὐρώπη, ἀποκαλοῦντο Moranos. (Ἀρκετὲς οἰκογένειες κράτησαν κι αὐτὸ τὸ ὄνομα.)

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ, Η “ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ” ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ. Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος - συγγραφέας-ερευνητής

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

Ο χρόνος που μας απομένει μέχρι να δεχθούμε την τελική επίθεση των δυνάμεων του Αντίχριστου, είναι λίγος και γι’ αυτό δεν πρέπει να τον σπαταλάμε σε άνευ σημασίας ενδιαφέροντα. Αυτό είναι ο κανόνας σήμερα, αν θέλουμε να μην μας πιάσουν στον ύπνο οι εξελίξεις. Πρέπει όμως να κάνετε και σεις μία υπέρβαση και να πάτε κόντρα στο σύστημα του Αντίχριστου, που σας κοιμίζει καθημερινά με τα ίδια και τα ίδια πράγματα, εδώ και πέντε χρόνια. Και αν ακούσετε σημερινές τηλεοπτικές ή ραδιοφωνικές εκπομπές και ακούσετε και τις ίδιες εκπομπές πριν τρία χρόνια, θα δείτε πως τίποτα δεν έχει αλλάξει. Τα ίδια λένε.
ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΑΛΛΟ ΠΙΑ.

Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

Η ΡΙΑΝΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΝΕΟ ΤΗΣ ΑΛΜΠΟΥΜ

Η ΡΙΑΝΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΝΕΟ ΤΗΣ ΑΛΜΠΟΥΜ

Η Ρόμπιν Ριάννα Φέντυ ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το νέο της άλμπουμ με τίτλο ΑΝΤΙ.
Το άλμπουμ έχει τίτλο ΑΝΤΙ, και εκφράζει "ενα πρόσωπο που αντίκειται σε μια συγκεκριμένη πολιτική, δραστηριότητα ή ιδέα", το οποίο βέβαια δεν είναι άλλο από τον Αντίχριστο, όπου μας περνάει ξεκάθαρο μήνυμα ότι ο Αντιχριστος είναι κοντά στο να να εμφανιστεί δημόσια, να χρηστεί Βασιλέας και να κυβερνήσει τον πλανήτη.
Το εξώφυλλο του άλμπουμ, επιμελήθηκε ένας Εβραίος καλλιτέχνης o Roy Nachum, όπου έπαιξε (υποτίθεται σύμφωνα με τα λεγόμενά του) με μια παιδική φωτογραφία της Ριάννα, στην οποία προσέθεσε ένα μαύρο μπαλόνι και ένα στέμμα να καλύπτει τα μάτια της.
Tυλιγμένη(ος) ο Αντίχριστος γύρω από ένα κόκκινο πέπλο. Η όλη εικόνα καλύπτεται με τελείες Μπράιγ, ενα σύστημα γραφής που χρησιμοποιείται από τους ανθρώπους που είναι τυφλοί και με χαμηλή όραση.
Το στέμα, η ονομασία του άλμπουμ και ο Εβραίος που το φιλοτέχνησε μας αποκωδικοποιούν την επερχόμενη δημόσια εμφάνιση του Αντιχρίστου. 
Ολόκληρη η καριέρα της Ριάννα είναι δημιουργημένη και ελεγχόμενη από τους Illuminati των οποίων προωθεί σατανικά σύμβολα στα βίντεο κλίπ και τις παραστάσεις της.

Επιμέλεια άρθρου: V. D Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: atheatignosi
14 Οκτωβρίου 2015
Σε λίγους μήνες καταργείται παγκοσμίως βάση σχεδίου το ρευστό χρήμα. Νομίζω πως ήλθε η ώρα σιγά σιγά να αποκαλύψω στοιχειά απίθανα απίστευτα και όμως αληθινά,που εχω συλλέξει για το πρόσωπο του παγκοσμίου ηγέτη ( αντίχριστου) ,που δεν εχω αποκαλύψει μέχρι τωρα ποτέ και σε κανέναν,μαζί με τα άλλα στοιχειά που εχουν αποκαλύψει συνεργάτες μου εδώ και 5 χρονιά.Στο βιντεο αυτο που ανέβασε αδελφός στο youtube δείτε άπλα το χρονικό της παγκόσμιας διακυβέρνησης (ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΑΝΕΠΙΣΗΜΑ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ) μέχρι τωρα.

Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

(ΒΙΝΤΕΟ) Κάρτα του πολίτη 11-10-15 ' ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η 'ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΌΠΟΛΗ''



Και ενώ ο ουρανός είχε μαυρίσει και η Ε.Μ.Υ προειδοποιούσε για καταιγίδες με αποτέλεσμα πολλοί αδελφοί να αναβάλουν την προσέλευση τους στην συγκέντρωση,παρ όλα αυτά την ώρα που ήταν να ξεκινήσει η συγκέντρωση διαλύθηκαν όλα τα σύννεφα και βασίλευσε ο ήλιος...Η συγκέντρωση αυτή σαν πρώτη επανεκκίνηση κατά της κάρτας του πολίτη ( προπομπού του χαράγματος του αντίχριστου με το 666) ολοκληρώθηκε με επιτυχία,το πλήθος του κόσμου ήταν για αρχή αρκετό...

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

ΚΑΛΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΉΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 11/10/2015 ΣΤΙΣ 16:30 ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ,ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΕΩΣ .....ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ !!!! Ή ΣΗΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΠΕ ΜΑΣ Ή ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ...Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ , ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ,ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥ.ΡΙΖ.Α - ΑΝ.ΕΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 - ΤΟ ΟΧΙ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΓΕΡΟΝΤΑΔΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ... ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666....... ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ.....

Καλούμε τους αντιπροσώπους των συλλόγων και όλους τους πολίτες στην συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11-10-2015 στις 16:30 το απόγευμα στον σταθμό του Μετρό Ακρόπολη, ενάντια στην κάρτα του πολίτη, και στην αχρήματη συναλλαγή.Επειδή η νέα τεχνολογία εμπλέκεται με την ηλεκτρονική σκλαβιά του ανθρώπου και το χάραγμα του αντιχρίστου 666(κινητά, ιντερνέτ,κάρτες τραπέζης,σίτισης,απόρων, ΑΜΚΑ, Α.Φ.Μ.,Rfid chips,ηλεκτρονικά διαβατήρια κτλ). Έλληνα ορθόδοξε! Δεν είσαι σκλάβος του Δ.Ν.Τ. των Ρότσιλντ! Στα χέρια σου είναι να κρατήσεις την ελευθερία σου.Η παρουσία σου κρίνεται απαραίτητη για την Ελλάδα,για την Ορθοδοξία,για την Δημοκρατία,για την Ελευθερία και το μέλλον των παιδιών σου.
Ορθόδοξη επιτροπή

Συλλόγων και φορέων
Ενάντια στην αχρήματη κοινωνία
Και την κάρτα του πολίτη.
Τηλ. 2103244197
Αξιόλογοι ομιλητές
πηγη

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

ΙΣΛΑΜ : ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΘΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ( ΤΟ ΆΛΛΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΜΕ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΗ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ) ΜΕΡΟΣ Α' !!! ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 3 ΘΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΔΩ!!!ΟΙ ΜΗ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΕΣ ΤΑ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ!!!

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 3 ΘΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΔΩ!!!ΟΙ ΜΗ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΕΣ ΤΑ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ!!!


Το παρόν βιβλίο που έχεις εις τα χέρια σου είναι του 18ου αιώνος. Περιέχει χρησμούς και προφητείες δια το μέλλον της ανθρωπότητος. Είναι αληθές ότι το περιεχόμενό του είναι κάπως δύσκολο εις πάντας. Χρειάζεται πολλή και συνεχής μελέτη. Το βιβλίο αυτό είναι δυσεύρετο και χρήσιμο δια την μελέτην των μελλόντων γενέσθαι. Είναι μία έκδοσις σπάνια, αλλά και κανονική και ορθόδοξος.
Αποφασίσαμεν να το τυπώσωμεν δια την ωφέλειαν όλων που αγωνιούν να μάθουν στο μέλλον τι θα γίνη. Το παραδίδομεν λοιπόν εις την δημοσιότητα, δια να γίνη κτήμα εις πάντας δια να γνωρίζουν το μέλλον των εθνών. Είναι το βιβλίο αυτό θησαυρός εκ του θησαυρού της ορθοδόξου πίστεως και αληθείας. Είναι το πνεύμα της προφητείας, το οποίον μας προειδοποιεί δια το μέλλον και μας ετοιμάζει να φυλαχθώμεν από την οργή του Θεού την δικαίαν, η οποία θα έλθη επί τους υιούς της απειθείας.
Εύχομαι λοιπόν εις τον Πανάγαθον Θεόν να χαρίζη εις σε τον μελετητήν τούτου του βιβλίου πνεύμα σοφίας και γνώσεως δια να εννοήσης τα γεγραμμένα και δοξάζης των Τριαδικόν Θεόν, την πηγήν πάσης σοφίας και πάσης γνώσεως.

Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

( ΒΙΝΤΕΟ ) 4 -10-2015 ΣΕΡΡΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ



Στίς 4 Οκτωβρίου 2015 πραγματοποιήθηκε μετά από πόλεμο λάσπης και συκοφαντιών εκ τών πολέμιων οικουμενιστών, ή προγραμματισμένη εκδήλωση πού διοργανώθηκε απο τούςτέσσερις συνεπώνυμους Σύλλογους «Ἁγίου Ἰωάννου τοῦ Θεολόγου» Ἀλεξανδρουπόλεως, Παιανίας, Καβάλας καί Θεσσαλονίκης, στίς Σέρρες στό ξενοδοχείο "ΑΚΡΟΠΟΛ".
Αρχικά ήταν νά πραγματοποιηθεί στό κέντρο τών Σερρών στό ξενοδοχείο "ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΞΕΝΙΑ", αλλά όπως μάθαμε, και ενώ όλα ήταν έτοιμα και πληρωμένα νά πραγματοποιηθεί ή εκδήλωση, ή διεύθυνση του ξενοδοχείου αρνήθηκε να γίνει χωρίς νά δώσει περαιτέρω εξηγήσεις.
Είναι πολύ φυσιολογικό οπουδήποτε επιχειρηθεί νά εισακουστεί ή αλήθεια, νά διώκεται και νά πολεμείται.
Μιά αλήθεια πού λείπει από τά στόματα τών Αρχιερέων και Ιερέων και γενικώς τού κλήρου ανεξαρτήτου ιεραρχίας.
Δυστυχώς οί κρατούντες μόνο ΤΥΠΙΚΑ, τήν επίσημη Εκκλησίας τής Ελλάδος, τηρούν σιγή ιχθύος γιά τά τρομερά και ανήκουστα πράγματα πού βιώνουν όλοι ή Έλληνες σέ όλη τήν Ελλήνική επικράτεια, ενώ έπρεπε νά είναι αυτή τήν στιγμή, μπροστάρηδες και υποκινητές του λόγου τής αληθείας έτσι ώστε ό κόσμος να ξυπνήσει από τόν λήθαργο πού τόν διακατέχει, και νά καταλάβει πού οδηγείται ή χώρα μας καί τό μέλλον τών παιδιών μας.
Ό φλογερός αγωνιστής υπέρ τής Ορθοδοξίας καί τής Ελλάδος καθηγούμενος τής Ι.Μ.Εσφιγμένου αγαπητός γέροντας Μεθόδιος, όπως και ό ιατρός Αθανάσιος Παπαγεωργίου καί ό Ηλίας Νάσσος ειδικός ηλεκτρονικής και υπολογιστών, αναφέρουν στό παρόν βίντεο όλη τήν συνομωσία και πανουργία καθώς και τά σχέδια τής Νέας τάξης πραγμάτων πού αυτή τήν στίγμη υλοποιούνται στην χώρα μας γιά τόν απόλυτο έλεγχο όλων τών ανθρώπων και μέ απώτερο σκοπό τήν απώλεια τών ψυχών μας μέσω τού τελικού σφραγίσματος πού θά κορυφωθεί μέ τήν εισαγωγή τού μικροτσίπ μέσα στά σώματα μας.
Ακούγοντας με προσοχή όλες τίς αναφορές τών ομιλητών, θα προβληματιστούμε καί ίσως νιώσουμε άβολα, γιά τόν λόγο ότι ήδη έχουμε συνηθίσει και περάσει στό υποσυνείδητο μας ότι αυτή ή ευκολία πού μάς προσφέρεται από τήν Ν.Τ.Π, δέν μπορεί νά είναι διαβολική και εξυπηρετεί τήν ταχύτητα και ασφάλεια τών οικογενειών μας και όλων τών ανθρώπων όπως και παντός συναλλαγών μας.
Όσοι κάνουμε αγάπη, και ακούσουμε προσεκτικα όλη τήν ομιλία, θέλουμε δέν θέλουμε θά ακούσουμε τήν αλήθεια, και το τί μας προετοιμάζουν, και ό καθένας μας ας ευχηθούμε δια μέσω τής ευλογίας και φωτίσεως τού Αγίου Θεού μας, να λάβει τά μέτρα του γιά τήν σωτηρία τής ψυχής του

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημοφιλείς αναρτήσεις Τελευταίων 30 ημερών

VIDEO ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ MEGASFILIPPOS & APROGRAMMATISTA ΣΤΟ YOU TUBE

4'ΝΕW ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ (7' ΩΡΕΣ) 'ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ;;;ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΗΛΘΕΝ;;; ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΔΑΜ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ...
Ο Κώστας Αδάμ είναι καθηγητής θεολόγος φιλόλογος, πνευματικο τέκνο του Μακαριστού Αρχιμανδρίτου πατρός Επιφανίου Θεοδωρόπουλου,και του Π. Αυγουστινου καντιωτη,είναι πάρα πολλά χρόνια ιεροκύρηκας της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής. Έχει διατελέσει λυκειάρχης στο Κορωπί. Είναι Μελετητης των Αγιων Πατερων Της Ορθοδοξιας Και Της Αγιας Γραφης,Ανθρωπος Με Αληθινο Προσωπικό Χριστιανικό Βίωμα.

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΤΗΡ ΣΑΒΒΑ ΑΧΙΛΛΕΩΣ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΕΠΙΣΚ.ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΗ.ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ..

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Βασίλειος Ατζακλής - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ
Οι βιντεοσκοπημένες Εκπομπές του Αναγνωστου Του Ραδιοφώνου Της Πειραϊκης Εκκλησίας Βασίλη Ατζακλή, Και Κάθε Παραγωγή Δική Του Θα προστίθεται Εδώ!.

Αντίβαρο

ΑΠΑΝΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Το Zωντανό Iστολόγιο

paterikoslogos.com - Δ. Συζητήσεις

Χριστιανική Φοιτητική Δράση

Orthodox Mission-Ορθόδοξη Ιεραποστολή

επικαιρότητα

ΛΙΣΤΑ (1') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΛΙΣΤΑ (2') Διάφορα Ιστολογία.. Φιλικά και μη Φιλικά

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR

Madata.GR

Greek Alert

BBC News - Home

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ - ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΑ

ΠΑΤΕΡΙΚΑ